Noutăţi

Progressive Soldiers 3 prezintă: smallman

afis_prog_soldiers_3_a3_rgb
The Intermission revine cu a treia ediţie din cadrul concertelor concept Progressive Soldiers, pe 18 noiembrie în Quantic Club din capitală.
După două prime ediţii şi un turneu prin ţară cu trupe deosebite pe latura de progressive de la noi, cum sunt Axial Lead, Red Magnetic, Subliminal Damage, Asemic, Untold Faith, AltF4 şi Mindcage Escape, mergem mai departe cu cea mai mare ediţie pusă la cale de către noi până acum şi adăugăm listei pe White Walls, smallman (Bulgaria) şi Blame Hofmann (Tribut Tool).

smallman, supranumiţi în ultimii ani şi drept „Tool-ul Bulgariei„, au luat cu asalt şi România de curând, inclusiv în cadrul Rockstadt Extreme Fest, cu o combinaţie deosebită de experimental, post-rock, cu influenţe prog şi folclorice într-o anumită măsură. Cu o serie de materiale discografice în portofoliu şi piese devenite deja marca smallman, iată trupa revine cu un proiect inedit, în premieră pe 17 noiembrie în Sofia şi pe 18 noiembrie în Bucureşti, alături de Ivan Shopov. Concertele anunţate în Bulgaria sunt deja sold out, iar pentru Progressive Soldiers trupa promite lansarea noului EP, „Inner Oceans„, de pe care au lansat deja prima piesă intitulată „Rhodopes”, alături de influenţele ethno-ambientale ale lui Shopov şi efectele vizuale ale artistului nou introdus în echipa trupei.

Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-progressive-soldiers-3-white-walls-smallman-blame-hoffman:
Presale – 25 RON.
În ziua concertului şi la intrare – 30 RON.
Locaţia: Quantic Pub.

Event: https://www.facebook.com/events/306263913084727/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...