Noutăţi

Programul Progressive Soldiers 3: White Walls, smallman şi Blame Hofmann

Vinerea aceasta, ne găsim în Quantic, începând cu ora 20 la cea de-a treia ediţie Progressive Soldiers. Concertele vor începe la 21.30 fix şi vor debuta cu Blame Hofmann.

The Intermission revine cu a treia ediţie din cadrul concertelor concept Progressive Soldiers, pe 18 noiembrie în Quantic Club din capitală.
După două prime ediţii şi un turneu prin ţară cu trupe deosebite pe latura de progressive de la noi, cum sunt Axial Lead, Red Magnetic, Subliminal Damage, Asemic, Untold Faith, AltF4 şi Mindcage Escape, mergem mai departe cu cea mai mare ediţie pusă la cale de către noi până acum şi adăugăm listei pe White Walls, smallman (Bulgaria) şi Blame Hofmann (Tribut Tool).

Afis_Prog_Soldiers_3_A3_RGBProgram complet:

20:00 – open doors
21.30 – 22.15 – Blame Hofmann
22.25 – 23.10 – smallman
23.30 – 00.30 – White Walls
00.30 – Afterparty.

Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-progressive-soldiers-3-white-walls-smallman-blame-hoffman:
Presale – 25 RON.
În ziua concertului şi la intrare – 30 RON.
Locaţia: Quantic Pub.

Event: https://www.facebook.com/events/306263913084727/

Ce vă pregătesc trupele:

White WallsÎn cadrul concertului Progressive Soldiers veţi putea auzi noua piesă live, „Death Follows Me”, precum şi piese dragi vouă sau care vor captura pe voi, primi ascultători. De asemenea, aveţi ocazia luaţi parte la filmarea unui DVD live în cadrul acestui eveniment, pe care trupa îl va lansa în viitor, dar şi achiziţionaţi produse marca White Walls dintr-un stand de merch special amenajat pentru ei.

smallman – Cu o serie de materiale discografice în portofoliu şi piese devenite deja marca smallman, iată trupa revine cu un proiect inedit, în premieră pe 17 noiembrie în Sofia şi pe 18 noiembrie în Bucureşti, alături de Ivan Shopov. Pentru Progressive Soldiers trupa promite lansarea noului EP, „Inner Oceans, alături de influenţele ethno-ambientale ale lui Shopov şi efectele vizuale ale artistului nou introdus în echipa trupei.

Blame Hofmann – Pe 18 noiembrie, în Quantic, ei aşteaptă cu un material în premieră live şi un show vizual pe care -l luaţi în memorie cu voi multe zile de atunci înainte.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...