Noutăţi

Programul expoziției caritabile #find_us

Astăzi este deschiderea oficială a expoziției BEST OF #FIND_US 2017, eveniment ce se va desfășura în binecunoscutul club Rockstadt, din Brașov (stradă Nicolae Titulescu, numărul 2). Astfel, veți avea prilejul să cunoașteți grupul de fotografi de concert, să comunicați cu aceștia și, cel mai important, să o ajutați pe Flavia Lupu, supraviețuitoare din incendiul clubului Colectiv!

PROGRAM SÂMBĂTĂ, 21 APRILIE:

  • ora 19:30 – acces public;
  • ora 20:00 – vernisaj #FIND_US + networking;
  • ora 21.00 – 21.50 – muzică de întreținere atmosferă;
  • ora 22:00 – concert 4Tune Quartet;

NOTĂ: ACCESUL COPIILOR ESTE INTERZIS, FIIND VORBA DESPRE UN CLUB!

4Tune Quartet va susține un show de 40 de minute, destinat strângerii de fonduri pentru FLAVIA LUPU.

În seara vernisajului va exista și URNA pentru donații. Intrarea este liberă!

Încurajăm publicul să revenina la clubul Rockstadt și în cursul zilelor următoare, pentru a se bucură cât mai mult de imaginile alese cu grijă de membrii #FIND_US. Expoziția va fi deschisă publicului până pe data de 21 mai”, a menționat Asociația.

Expoziția va conține în jur de 30 de fotografii, suprinse în timpul celor mai frumoase concerte desfășurate de-a lungul anului 2017.

Tablourile fotografice sunt expuse în format 50 x 70 cm, portrait & landscape, iar donația minimă per exponat este în valoare de 100 lei. Suma de bani pentru fiecare lucrare va ajunge în contul Flaviei Lupu, rănită grav în tragedia din clubul Colectiv, ce, din păcate, are nevoie de 5 (cinci) operații și recuperare, până la finalul anului în curs”, a conchis FIND_US.

DONAȚI PENTRU FLAVIA CLAUDIA LUPU: RO62INGB0000999906207310

DESPRE FIND US, ASOCIAȚIA FOTOGRAFILOR DE CONCERT

#FIND_US este un grup de prieteni coalizat și dedicat fotografiei de concert!

Asociația a luat ființă în luna noiembrie 2015, în urmă celor mai cumplite momente, când colegi fotografi și prieteni s-au stins fulgerător din cauza incendiului nemilos din clubul Colectiv. Fotografii afectați, cei care au scăpat cu viață, se regăsesc în această asociație, mergând mai departe cu încredere pentru un orizont mai bun, demarând împreună proiecte tematice și evenimente caritabile.

Scopul imediat al Asociației fotografilor de concert a fost ajutorarea colegilor afectați și a familiilor acestora, ca mai apoi asociația trasându-și din ce în ce mai multe obiective, printre care: reprezentarea intereselor fotografilor de concert în relația cu organizatorii de evenimente, cu artiștii, cu instituțiile statului; organizarea și participarea la manifestări culturale legate de fotografia de concert, organizarea de expoziții fotografice, evenimente caritabile, concursuri de fotografie, cursuri de fotografie și alte activități conexe; crearea unui cadru de comunicare între toți cei implicați în organizarea de evenimente pentru o mai bună post-expunere vizuală a concertelor (promoteri, artiști, fotografi, public).

Printre proiectele asociației găsim:

  • expoziția foto dedicată fotografilor afectați de tragedia din Colectiv (desfășurată în două locații – Hanul Gabroveni și Casa Filipescu-Cesianu), extinsă apoi în sediul Guvernului României și în sediul Ministerului de Finanțe;
  • expoziția anuală Best Of #FIND_US cu scop caritabil, în parteneriat cu diferite cluburi (Fabrica, Gallery Cafe) și cu artiști (RoadKillSoda, Gray Matters);
  • participarea cu exponate în cadrul unor evenimente culturale;
  • traininguri de fotografie pentru copii în colaborare cu asociația “The Social Incubator”;
  • dezvoltarea unui ghid de bune practici pentru fotografii de concert acreditați la evenimente s.a.m.d.

https://www.facebook.com/afcro/

http://find-us.ro/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...