Noutăţi

Programul DrumStage Winter Groove, premii și activități pentru public

Organizatorii DrumStage au pregătit câteva surprize pentru publicul care va veni în Quantic Club pe 25 Noiembrie unde vor urca pe scenă Anika Nilles, Krimh Lechner (Septicflesh), Adrian Tăbăcaru și Alex Halmagean.

Orice participant poate să-și demonstreze abilitățile de toboșar în concursul DrumOmeter. Câștigătorul va fi selectat în funcție de câte bătăi pe minut poate să atingă și va fi premiat spre finalul serii. De asemenea, organizatorii și GuitarShop organizează o tombolă la care orice dețînător de bilete poate participa. Câștigătorii pot pleca acasă cu un cinel Meinl sau un set de bețe semnate de invitații speciali Anika Niles, Krimh Lechner de la Septic Flesh și Adrian Tăbăcaru. Este important să păstrați biletele pentru validarea premiilor.

Programul DrumStage Winter Groove:

18:00 – Meet & Greet ”Krimh” Lechner + Adi Tăbăcaru (Meeting Point)

18:30 – Acces public

19:00 – Alex Halmagean

19:30 – Meet & Greet Anika Nilles (Meeting Point)

19:40 – DrumOmeter

20:00 – Krimh Lechner

21:00 – DrumOmeter

21:15 – Anika Nilles

22:15 – Premiile DrumOmeter & Tombolă GuitarShop

22:30 – Adrian Tăbăcaru

Fiecare artist prezent își va intercala setul cu o sesiune de Q&A la care poate participa tot publicul prezent, punând întrebări.

Deținătorii de bilete Meet&Greet sunt rugați să fie prezenți înainte de 18:00. Organizatorii au pregătit un Meeting Point, de unde vor fi preluați de un host și conduși la artiști.

La DrumStage WinterGroove părinții își pot aduce copiii (intrarea gratuită pentru cei cu vârstă de până în 12 ani) pentru a-i familiariza cu acest instrument ritmic. Drumming-ul este o modalitate rapidă și naturală de relaxare și de eliberare a energiei, prin care poți intra în doar câteva minute în ritmul muzicii, fără a avea experință muzicală.

Biletele sunt în continuare disponibile pe ambilet.ro. În ziua concertului biletele vor fi disponibile și la intrare la prețul de 60 de lei.

DrumStage a ajuns la ediția cu numărul 7 și va avea loc și în acest an în club Quantic, București. Cu sprijinul GuitarShop vom avea un concurs cu premii de la Meinl și seturi de bețe semnate de artiștii prezenți, în timp ce Green Sound Team va avea grijă ca spectacolul să fie la nivelul invitaților din acest an.

DrumStage este un eveniment prin care toboșari renumiți din țară și din străinătate își etalează calitățile artistice. DrumStage este o platformă-concept prin care se promovează setul de percuție (tobele), în toate mediile existente, aducând acest instrument din spatele scenei, de unde suntem obișnuiți să le vizualizăm, în fața scenei, mai aproape de public, astfel încât să fie îndrăgit de cât mai multe persoane indiferent de vârstă.

Pagina evenimentului – https://www.facebook.com/events/316548939125824/

Evenimentul este prezentat de X-Lab Solutions, în parteneriat cu Maximum Rock România.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!