Noutăţi

Programul concertului Hidden in the Basement și As I Fall

Miercuri, 21 martie, trupa grecească Hidden în the Basement revine în București. În deschidere: As I Fall (metalcore/București).

Hidden in the Basement este una din cele mai talentate formații balcanice din noul val de southern stoner rock. Pornind la drum în urmă cu 11 ani, grecii de la Hidden in the Basement au avut parte de-a lungul anilor de cele mai entuziaste recenzii pentru cele două albume lansate până acum, iar datorită concertelor impecabile, Hidden in the Basement au fost aleși deschidă pentru formații grele, precum Karma to Burn, Orange Goblin, Burst, Clutch, Septic Flesh, Rotting Christ sau Sepultura.

As I Fall e o trupă de metalcore care activează pe scena metalului underground din România de mai bine de un an. Formația promite aducă în România sound-ul clasicului metalcore combinat cu riff-uri grele, voci agresive, plus o notă fresh la refrene.

Evenimentul va avea loc după următorul program:

20.00: acces public
20.45-21.35 As I Fall
21.50-22.50 Hidden în the Basement
De precizat intrarea la acest se va face pe baza de donație, fiecare fiind încurajat plătească pentru intrare cât poate, toate încasările rezultate fiind folosite pentru acoperirea costurilor de deplasare a formației grecești.
După concert se va organiza o tombolă cu invitații la alte concerte, CDuri cadou și beri din partea barului.

https://web.facebook.com/pmAsIFall/
https://www.youtube.com/channel/UCpPlBK0rh6Ht0YApZGD-NBQ 

https://web.facebook.com/Hiddeninthebasement/ 
https://www.reverbnation.com/hiddeninthebasement 

YELLOW CLUB se află pe Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1, Sector 3, București.

Mijloace de transport: metrou (stația Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (stația Lucrețiu Pătrășcanu), 92, 101, 330, 335 (stația Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Stand de CD-uri și tricouri la acest concert.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/172340940187942/ 

Eveniment Metal Under Moonlight (ediția a 71-a).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...