Noutăţi

Programul concertului Eufobia din Quantic Pub2

Va așteptăm în această seară în Quantic Pub2 de la oră 20:00 la o seară de metal extrem cu EUFOBIA, BERSERKERS și SADDAYAH. Prețul unui bilet este de 15 Ron și poate fi achiziționat de la intrare.

Programul serii:
19:30 – Acces Public
20:30 – Saddayah
21:30 – Berserkers
22:30 – Eufobia

EUQUANTIC
Eufobia | Death Metal (BG)-https://www.youtube.com/watch?v=1XMNXJmv7Q0
Berserkers | Thrash Metal (RO)-https://www.youtube.com/watch?v=KU8YH-h_qO0
Saddayah | Blackend Death Metal (RO)-https://www.youtube.com/watch?v=WcKwdjPnslU

Eufobia este una dintre cele mai longevive și valoroase trupe din aria de metal extrem a Bulgariei. Numele trupei a fost ales din greaca veche și se traduce ca “frica de bine”. Trupă nu și-a schimbat niciodată componența de la înființare. Eufobia a  căpătat o experiență masivă când vine vorba de show-uri live, cântând în multiple turnee prin Europa. De-a lungul anilor, trupă a cântat alături de DARK TRANQUILLITY, ARCH ENEMY, VADER, IMMOLATION, ONSLAUGHT, GORGOROTH, MALEVOLENT CREATION, SINISTER, KEEP OF KALESSIN, E-FORCE, AGATHOCLES, BROKEN HOPE, NEGURĂ BUNGET, SUICIDAL ANGELS pe lângă o mulțime de trupe excelente din underground.

Una dintre cele mai active trupe ale noului val de thrash metal din România, Berserkers au câștigat teren foarte rapid în acești ani. Trupa și-a lansat acum un an de zile primul album, intitulat “World War III” și sunt pregătiți pentru o nouă întâlnire cu fanii pe 8 aprilie.

Saddayah reprezintă o nouă apariție pe aria extremă a undergroundului. Activi pe scenă de la finalul lui 2014, trupeții au ales să îmbine death metalul cu influențe de black metal. Saddayah va lansă în curând primul album: “Apopheny of Life”.

Fotograf specializat pe fotografia de concert Pseudo-redactor cu o experienta de 2 si jumatate Solist vocal al trupei vocal-instrumental-sentimentale Wooldozer Nu stiu sa merg pe bicicleta.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...