Noutăţi

Programul concertului Elder

SoundArt invită la o seară specială în compania celor de la Elder, Cardinal și King Solomon în Quantic Club. Evenimentul are loc marți, 4 iunie.

Biletele pot fi achitionate la prețul de 65 de lei online de pe iabilet.ro. În ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate și din club la prețul de 75 de lei.

Programul serii:

19:00 – acces public

19:40 – King Solomon

20:45 – Cardinal

21:45 – Elder

Elder – doom/stoner – Boston, USA

Trio-ul format din Nick, Jack și Matt reprezintă definiția evoluției constante, fapt demonstrat prin modul în care reușesc compună material după material plecând de la o bază de riffuri grele, uneori influențate de Sleep, asupra cărora adaugă o atingere personală prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder rămâne și în 2019 dinamic și inspirit, iar metodologia trupei rămâne neschimbată – “all heavy, no filler!”.

Cel mai recent material al trupei este albumul “Reflections of a Floating World”, lansat în 2017.

Trupa a confirmat va introduce piese de pe viitorul album în setlist-ul concertelor din acest turneu.

King Solomon – electric groove rock, RO

Albumul de debut poate fi ascultat la următorul link:

CARDINAL este un proiect de garage rock/psychedelic de pe litoral, născut dintr-o afinitate pentru tot ce înseamnă fuzz, low-end, riffuri hipnotice și împachetat într-o atitudine punk și do-it-yourself care le-a purtat muzică departe. Noisehead, EP-ul de debut, a fost lansat în octombrie 2016, când cei patru băieți din trupă nu aveau atunci 18 ani. Disappearer, primul lor album, lansat în iulie 2017, le-a făcut muzica auzită prin toată țara și chiar și peste graniță. În 2018, trupa a lansat un nou single, intitulat “Minolta”.

King Solomon este un trio format din Mihnea Ferezan (RoadKillSoda), Dragoș Coman (Damage Case) și Mălin Neamțu (Crossbone). Trupa se pregătește lanseze albumul de debut în acest an. King Solomon își descriu sound-ul: “…a live performance that includes their heavy yet infectious grooves and stream of consciousness approach to improv jams…”.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!