Noutăţi

Programul concertului de lansare Akral Necrosis de sâmbătă din Quantic Club

Astăzi are loc concertul trupelor Akral Necrosis şi Esperoza alături de invitaţi precum Invader, Tenebres şi Saddayah. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua iabilet.ro la presale de 20 de lei, cât şi în seara evenimentului din Quantic Club la preţul de 25 de lei.

akral
Program “Deathkult Underlight”, sâmbătă – 12 noiembrie:
19:00 – Acces public
20:00 – Saddayah
20:45 – Tenebres
21:40 – Invader
22:35 – Esperoza
23:40 – Akral Necrosis
Un stand de merchandise va fi prezent în cadrul evenimentului.
Akral Necrosis, una dintre cele mai longegive şi încăpăţânate trupe din underground-ul românesc, mai exact din nişă pe cale de dispariţie a black metal-ului (din RO), lansează un nou album full lenght cu numele de „Underlight”. Trupa descrie noul album ca pe o evoluţie naturală, lipsită de orice fel de compromis. Cu un concept care se leagă strâns de ideea morţii, fără urmeze un fir narativ, „Underlight” reuşeşte fie un album şi mai întunecat faţă de materialele anterioare ale trupei.
Albumul a fost înregistrat la Studio 148, mixat şi masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. „Underlight” va fi lansat de Loud Rage Music în data de 14 octombrie.
https://www.youtube.com/watch?v=h99_-iH5xxU
Esperoza sunt una dintre cele mai interesante apariţii din ultimul deceniu când vine vorba de scenă de metal extrem din Moldova. Trupa a fost înfiinţată în 2010 de Zoya şi Dmitrii cu scopul de a crea o muzică ce ţine de sfera extremului, dar cu un stil neortodox. Cei doi muzicieni au ales combine sonorităţi old school black, death şi thrash metal cu orchestraţie simfonică.

Trupa a decis şi lanseze noul album în cadrul concertului de la Bucureşti. “Aum Corrupted” va fi lansat prin WormHoleDeath Records şi Aural Music. Noul album prezintă un sound foarte dark, depresiv şi obscur, fiind considerat foarte diferit faţă de primul album al trupei. “Aum Corrupted” este prezentat de Esperoza ca fiind un album “Metal”, cu care lasă deoparte termenul de “Symphonic Metal”.
https://www.youtube.com/watch?v=y_55z2sHyqw
Bilete găsiţi pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet (Hard Rock Cafe, Berăria H, Magazinul Muzică, Reţeaua SAY SHOP, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox şi Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara). Online puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.
Evenimentul este organizat de Cavalleria.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!