Noutăţi

Programul concertului Batushka, Dimholt și Downfall din club Quantic

 

 

Batushka vor ajunge pentru prima oară la București, duminică, 12 februarie, în club Quantic. Alături de ei, pe scena clubului bucureștean vor urca bulgarii de la Dimholt, care se întorc în România după concertul susţinut în cadrul festivalului “Rites of the Black Mass”, și bucureștenii de la Downfall.

Programul evenimentului este următorul:

19:00 – Acces Public

20:00 – 20:40 Downfall

20:55 – 21:35 Dimholt

22:00 – … Batushka

Pentru acest concert biletele se găsesc în reţeaua iaBilet.ro la următoarele preţuri:
50 lei – preţ valabil până pe 11 februarie;
55 lei – în seara concertului, la intrare.

Persoanele care au achiziţionat abonament pentru evenimentul Doom over Bucharest II sau bilete pentru ziua a doua a festivalului (26 noiembrie) vor beneficia de intrare gratuită la acest concert, în baza biletului de la Doom over Bucharest.

Polonezii de la Batushka vor ajunge pentru a treia oară în România, după concertele susţinute la Alba Iulia și Cluj Napoca. Ei se autocaracterizează ca fiind o trupă de black metal cu influenţe doom şi post metal. Deşi identitatea membrilor nu este cunoscută, zvonurile spun că aceştia fac parte din formații cunoscute ale scenei poloneze.

Albumul de debut, “Litourgiya”, a fost lansat în 2015 şi a fost considerat unul dintre cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv din întreaga lume.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!