Noutăţi

Program şi reguli de acces la Top T


Vineri (15 septembrie)
18:30 – Acces public
19:00–20:00 – Rockotecă cu Florin Artene
20:00-20:40 – Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut
21:00-21:40 – E-AnNa
22:00-22:50 – White Walls
23:10-00:10 – Trans-Express
00:30-01:30 – Taine
01 50 – Dirty Shirt
03:30 – Rockotecă / Afterparty

Sâmbătă (16 septembrie)
18:30 – Acces public
19:00 – Rockotecă cu Dan Goicea
20:00-20:20 – Dante
20:40-21:20 – Blacksheep
21:40-22:30 – Hteththemeth
22:50-00:00 – Survolaj
00:20-01:35 – Trooper
02:00-03:30 – Celelalte Cuvinte
03:50 – Rockotecă / Afterparty

PRECIZĂRI IMPORTANTE ŞI REGULI GENERALE DE ACCES ŞI COMPORTAMENT PENTRU PUBLIC

Accesul în zona de festival se face în zilele de vineri 15 septembrie şi sâmbătă 16 septembrie începînd cu ora 18:30. Pentru a putea intra în zona festivalului, publicul trebuie prezinte la cortul special amenajat un bilet pentru ziua respectivă, un abonament sau o invitaţie validă care pot fi folosite de o singură persoană, o singură dată. Invitaţiile şi abonamentele nu sunt transmisibile. La intrarea în zona de festival, biletele, abonamentele şi invitaţiile vor fi scanate/verificate şi preschimbate cu brăţări. În caz de pierdere a brăţării, înstrăinare sau deterioare a acesteia, accestul în festival poate fi refuzat. În cazul abonamentelor şi invitaţiilor, brăţara primită la intrare trebuie păstrată pe toată durata festivalului, în baza ei realizânduse accesul şi în ziua următoare. Participanţii sunt răspunzători pentru orice deteriorare sau pierdere a brăţării. Organizatorii şi echipele de ordine pot inspecta brăţările la intrare, la ieşire şi în toată zona şi pe întreaga durată a festivalului. Biletele, abonamentele şi brăţările de festival Top T nu sunt valabile pentru accesul în interiorul primului club de la intrare.
Accesul în zona VIP este permisă persoanelor cu bilet VIP şi celor cu invitaţie specială, care vor avea numele afişat la mesele respective. Accesul în sectorul culiselor va fi permis exclusiv artiştilor, tehnicienilor şi organizatorilor pe baza ecusoanelor. Pentru interviuri, fotografii sau autografe este amenajată o zonă specială „meet and greet”, accesul fiind liber sau cu restricţiile impuse de unele formaţii.
În zona de festival NU VA FI PERMIS accesul cu:droguri de nici un fel, băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, animale de companie, bagaje voluminoase.
Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru pierderea, deteriorarea aparaturii foto/video ,telefoanelor sau altor obiecte personale
Vor fi acceptate lanţuri, ţinte şi alte accesorii specifice cu condiţia nu pună în pericol siguranţa participanţilor.
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit dacă sunt însoţiţi de un adult cu un bilet valid şi prezintă certificatul de naştere. Părinţii sau însoţitorii sunt responsabili pentru siguranţa copiilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandată purtarea căştilor de protecţie sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani. Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor.
Accesul în zona de campare este permis exclusiv persoanelor care au bilet/abonament valid.
Fumatul va fi permis exclusiv în afară perimetrului clubului, în spaţii special amenajate. rugăm aveţi grijă cînd stingeţi ţigările.
Pe tot parcursul festivalului,barul şi punctele de vânzare a produselor alimentare special amenajate vor servi băuturi răcoritoare şi alcoolice,gustări,pizza,sandwich-uri etc.Este interzisă servirea băuturilor alcoolice şi ţigărilor tinerilor sub 18 ani.
În zona de festival vor fi amplasate două standuri de „merchandise” unul cu produsele promoţionale ale festivalului şi cele ale formaţiilor participante şi unul cu tricouri şi accesorii diverse. Orice altă iniţiativă de promovare sau comercializare este posibilă numai cu aprobarea organizatorilor.
Fotografierea şi filmarea cu aparatură profesionistă va fi posibilă doar persoanelor acreditate. Folosirea altor aparate foto,camere video,telefoane mobile se va face cu condiţia respectării confortului celorlalţi spectatori. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi inregistarari video cu participanţii la eveniment în scop promoţional. Spectatorii îşi cedeazăprin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii şi înregistrări realizate în timpul concertului către organizator.
Încălcarea regulamentului poate atrage cu sine restricţionarea accesului sau evacuarea din perimetrul festivalului.
Pentru situaţii de urgenţă adresaţi organizatorilor, personalului clubului sau echipelor de ordine.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!