Noutăţi

Program și reguli de acces la Bucharest Craft Beer Festival 2016

Bucharest Craft Beer Festival își deschide porțile vineri, 2 septembrie,, la Verde Stop din București, începând cu ora 17.00.

 AFIS craftbeerfest2016_2

Programul complet al festivalului este următorul:

Vineri, 2 septembrie:

program 17:00 – 23:00,

21.00 – 21.45 Niște Băieți
Sâmbătă, 3 septembrie:

program 12:00 – 23:00,

19.30 – 20.15 Pinholes

20.45 – 21.45 Les Elephants Bizarres        

Duminică, 4 septembrie:

program 12:00 – 23:00,
19.30 – 20.15 Jurjak

20.45 – 21.45 Grimus

ÎN TOATE CELE TREI ZILE DE FESTIVAL, ACCESUL SE VA ÎNCHIDE LA ORA 22.00.

Distracția nu se oprește doar la craft beer, mâncare delicioasă și muzică bună! Bucharest Craft Beer Festival v-a pregătit și o serie de evenimente alternative, în cadrul festivalului:

Târg de viniluri cu peste 10.000 de titluri, cel mai mare târg de gen din țară în care muzica redevine vie, iar sunetul natural, asa cum a fost cândva.
Expozitie de motociclete custom made, pentru a arăta o altă latură a universului craft.
Mr. Blade, celebrul barber shop din str. Brezoianu 3-5, vine la festival cu tot ce trebuie, de la foarfecă la scaun și e gata să-ți rafineze stilul.

– Pe 3 septembrie se celebrează Ziua mondială a bărbii, iar Comunitatea bărboșilor și a mustăcioșilor din România (Bărboși) și BaByliss For Men Romania, nu pot sta cu mâinile-n barbă, pentru că e un motiv major de distracție și socializare. Drept urmare, avem concursuri cu premii din partea Bărboșilor și BaByliss For Men Romania – Beard Pong (implică bărbi și bere), bărbierit de baloane, un joc de cultură generală, demonstrații de trimming cu produsele BaByliss și premierea celor mai impresionante mustăți de bere.

ZOOT completează oferta cu hăinuțe drăguțe, numai potrivite pentru o zi de festival.

– Merchandise de la prietenii de la Dark Side Merch Division.

Magazin de suveniruri cu… bere! Dacă v-au plăcut berile din cadrul festivalului sau sunteți curioși să încercați alte sortimente acasă, noi v-am pregătit un magazin de unde puteți cumpăra berile la sticlă, pentru acasă, plus alte surprize!

În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă pubicul să nu vina la festival cu următoarele obiecte:

  • sticle și pahare de sticlă, conserve,
  • mâncare sau băuturi de orice fel,
  • artificii, arme, lanțuri, substanțe interzise prin lege, obiecte periculoase.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți.  Nu se comercializează băuturi alcoolice persoanelor sub 18 ani.

Bucharest Craft Beer Festival NU asigură locuri de parcare, drept urmare organizatorii roagă publicul ca, în măsura în care este posibil, să folosească mijloacele de transport în comun.

Este permis accesul cu animale de companie, în măsura în care acestea nu deranjează alți participanți la festival.

În cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi și mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane.

Accesul în spațiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata festivalului.

La intrarea în spațiul festivalului – și după validarea biletului sau abonamentului – participanții vor primi câte o brățară care va fi valabilă pentru întreaga zi, în cazul biletelor de o zi sau pe toată durata festivalului, în cazul abonamentelor.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor în afara punctelor de vânzare autorizate. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival persoanelor care vor fi depistate că desfășoara astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 3500 de persoane în același timp, în zona de festival.

În zilele festivalului, biletele se vor putea cumpăra de la intrare.

Despre Bucharest Craft Beer Festival

Bucharest Craft Beer Festival va avea loc între 2 și 4 septembrie, la Verde Stop  (Barbu Văcărescu 162 – 164), iar biletele s-au pus în vânzare în Rețeaua IaBilet și online pe IaBilet.ro, la prețul de 15 lei biletul de o zi și 39 lei abonamentul

Prima ediție a Bucharest Craft Beer Festival, evenimentul dedicat iubitorilor de bere altfel, se anunță una a premierelor! Pentru prima oară în România, peste 50 de sortimente de bere craft, de la bere nefiltrată la bere cu trufe, se vor putea degusta într-un singur loc, alături de trei tipuri de cidru, delicatesele gătite la un grătar gigant, cu o lungime de 8 metri, burgeri gourmet, pizza la cuptor cu lemne și mâncare mexicană.

Mai mult,  festivalul vine și cu un line-up muzical de zile mari, ales pe măsura berilor prezentate în festival. Ca berile craft, fiecare trupă vine cu o interpretare aparte și o poveste de spus, fiind unică în felul ei și adresându-se gusturilor cunoscătorilor.

Astfel, Les Elephants Bizarres, Grimus, Niște Băieți, Pinholes și Jurjak vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival.  În plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambianță va fi asigurată de trei dintre cei mai în vogă DJ ai momentului: NotSoCommonDJ, The Basstard și Bully.

Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC.

Bucharest Craft Beer Festival este un eveniment organizat cu sprijinul Mixtopia.ro și LIVEPRO.

Susținut de SELGROS.

Recomandat de Radio Guerrilla

Site: http://craftbeerfestival.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/BucharestCraftBeerFestival

Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-bucharest-craft-beer-festival-26015/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...