Noutăţi

Program concertului Psychosounds Metal Ladies Night V

Cea de-a cincea ediție a „Psychosounds Metal Ladies Night” va avea loc sâmbătă, 2 martie 2019, și va fi o seară specială dedicată doamnelor și domnișoarelor, trupele participante având cel puțin o prezență feminină în componență. Ca la fiecare ediție, vom avea câte o surpriză plăcută la intrare pentru doamne și domnișoare.

Line-up : SYN ZE ȘASE TRI, KRATOS, BENDIDA (BG), SIMBOLIC, DARK ÆCLIPSE.

PROGRAM :
– 20.00 – open doors
– 20.30 – 21.10: DARK ÆCLIPSE
– 21.25 – 22.05: SIMBOLIC
– 22.20 – 23.05: BENDIDA
– 23.20 – 00.20: KRATOS
– 00.35 – 01.50: SYN ZE ȘASE TRI
– 02.00 – after party B52
Bilete în rețeaua iaBilet.ro:
https://www.iabilet.ro/bilete-psychosounds-metal-ladies-night-v-38637
– 35 RON presale până pe 1 martie;
– 50 RON la locație în seara evenimentului.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.
Un eveniment Rusidava Management & Psychosounds Music S.R.L., beneficiind de găzduirea călduroasă a clubului Fabrica.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...