NoutăţiProg Talk cu Geanina

Prog Monday: Bent Knee

Cu ocazia unui nou prim single lansat, extras de pe albumul cu numărul cinci anunțat a ieși pe piață anul acesta, discutăm astăzi despre Bent Knee. Trupa, identificată ca fiind art rock, surprinde și mult din esența prog-ului, și anume partea sa infinită de experimental. Ce-i drept cel modern, dar orișicum. Americanii și-au pus bazele încă prin 2009 și sunt cel mai ușor recunoscuți datorită vocii extrem de versatile a vocalistei.

De la primul EP, eponim trupei, lansat în 2011 și până la albumul care i-a adus în atenția majorității bazei de fani din prezent, Land Animal, Bent Knee (fără vreo referință ascunsă la GoT) a dezvăluit constant o viziune ceva mai aparte asupra muzicii, care nu avea cum să nu-i scoată din anonimat. Catch Light a fost lansat săptămâna trecută și aduce cu sine o schimbare în direcția muzicală a trupei. Vă invităm așadar să-i descoperiți.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...