Noutăţi

Primul vinyl live Cargo este de astazi disponibil pentru precomandă

“Cavalerii rockului romanesc” vor lansa un material discografic de excepție, CARGO-VINYL. Pentru  colecționari și pentru  fanii interesați acesta  este, de astăzi, disponibil pentru  precomandă aici: http://smarturl.it/Cargo-Vinyl-GTM

CARGO-VINYL este un material cu totul special care va fi lansat miercuri, 25.01.2017, la Hard Rock Café București, club care a ales să aniverseze nouă ani de la inaugurare cu ocazia acestui eveniment spectaculos.

Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul a fost presat pe 2 vinyl-uri, fabricate într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare numerotate.  Albumele cu numărul 1 și 250 vor fi vândute la licitație, iar banii vor fi donați pentru victimele Colectiv. Vinyl-ul dublu conține 12 piese și se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Române, în concertul “Noaptea Vrajitoarelor”.

Anul 2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte și realizări, cea mai importantă distincție, primită din partea publicului, fiind CEA MAI IUBITĂ TRUPĂ ROCK DIN ROMÂNIA. Membrii trupei au reușit să adauge la colecția privată mai multe distincții importante printre care “Ordinul Cultural în Grad de Cavaler” și “Cetateni de Onoare ai Orașului Timișoara”.

Trupa Cargo s-a făcut cunoscută și iubită în România cu piese precum “Nu mă lăsa să-mi fie dor”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Ziua Vrajitoarelor” sau “Nu pot trăi fără tine”.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!