Noutăţi

Primul Videoclip marca The Wax Road

Băieții din The Wax Road se țin de cuvânt, și iată că azi lansează primul video despre unul din produsele pe care le oferă în campania lor de colectare de fonduri și anume despre CD. Aici vei afla de ce fiind în secolul 21, înconjurați de digital, băieții au decis să meargă și pe varianta clasică, punându-și muzica pe CD.
The-Wax-Road
 Campania lor lansată pe platforma internațională indiegogo, este una convenabilă atât pentru trupă cât și pentru susținătorii ei. În dependență de suma donată, aceștia se pot bucura de pachete speciale ce conțin de la stickere, felicitări cu autografe, albumul digital până la tricouri, accesorii din piele, CD-uri și chiar șansa de a le fi alături în următorul videoclip.
 Un detaliu important este că toți cumpărătorii pachetelor ce includ CD-ul fizic își vor găsi numele pe coperta acestuia. Pe parcursul campaniei, membrii trupei vor veni și cu alte videouri despre alte produse cu marca The Wax Road, dar până atunci haideți să privim spotul pregătit de ei.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...