Noutăţi

PRIMORDIAL este primul headliner anunţat pentru prima ediţie a METAL GATES FESTIVAL

PRIMORDIAL este primul headliner anunţat pentru prima ediţie a METAL GATES FESTIVAL, alături de care vor mai concerta şi THE FORESHADOWING şi RÎUL DOAMNEI.


Iubiţii irlandezi revin în România, unde vor aduce un show special de peste 90 de minute.

METAL GATES FESTIVAL este o nouă călătorie pentru Final Step Productions, una care se doreşte longevivă şi care încearcă aducă un aer proaspăt în scena românească de metal.
Prima ediţie va avea loc pe 17-18 noiembrie 2017 în Club Quantic, un loc pe care majoritatea dintre voi îl cunoaşteţi pentru atmosfera prietenoasă şi concertele live.
Totul va fi aranjat perfect pentru acest eveniment, tot ce trebuie faceţi este veniţi cu voia bună şi cheful de a asculta nişte muzică live de calitate. Pe parcursul festivalul vor avea loc şi alte activităţi adiacente care vor fi dezvăluite în curând.
Grafica Metal Gates Festival este creată de nimeni altul decât Costin Chioreanu.

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/192814674538988/

Abonamentele sunt într-un număr limitat (800), s-au pus în vânzare în reţeaua iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-metal-gates-festival-28795/) şi au următoarele preţuri:
90 RON – primele 50 de bilete
120 RON – următoarele 100 de bilete
150 RON – următoarele 300 de bilete
180 RON – următoarele 350 de bilete (inclusiv la intrare în limita disponibilă)
*nu există bilete pe zile

Primordial este o trupă de pagan metal (autointitulat primordial metal), din Dublin, Irlanda. Aceştia s-au fondat în 1987, iniţial ca o trupă de coveruri. Prin trupă s-au perindat mai mulţi vocali, până în momentul în care A.A. Nemtheanga s-a alăturat grupului, după care au înregistrat primul demo în 1993, Dark Romanticism. Acesta a fost vândut în peste o mie de copii, iar Primordial s-au trezit în fruntea celui de-al doilea val al mişcării black metal. Cu un mix letal de doom şi death, împreună cu nişte elemente de muzică folk irlandeză tradiţională, trupa a lansat albumul de debut, Imrama, via Cacophonuous Records în 1995. Următoarele albume: A Journey’s End (1998), Spirit the Earth Aflame (2001), Storm Before Calm (2002) şi The Gathering Wilderness (2005) au adus influenţele celtice mult mai pregnant în muzica acestora. Lansat în 2007, The Nameless Dead a fost înregistrat doar cu echipament analogic şi a rezultat cel mai brut şi mai spontan sunet până în acel moment. Au urmat Redemption at the Puritan’s Hand în 2011, mult lăudatul Where Greater Men Have Fallen în 2014 şi albumul live Gods to the Godless în 2016.

După un show de excepţie la Festivalul Artmania în 2016, The Foreshadowing se întorc în România, de această dată la Bucureşti pentru a-i încânta pe fani încă o dată cu sunetul lor dramatic.

Rîul Doamnei nu este un nume nou pe plaiurile mioritice, concertând de câteva ori în România. Putem aminti apariţia din 2013 de la November to Dismember sau în 2014 la Festivalul Artmania.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...