Noutăţi

Primele 900 de bilete la camping și a doua locație anunțate pentru Rockstadt Extreme Fest 2024

Pe lângă suprafața extinsă de festival, numărul mai mare de trupe și producție, cea de-a 10 ediție a Rockstadt Extreme Fest va beneficia și de un camping mai mare.

Ce înseamnă asta? În 2024, vor exista două zone de camping. Prima, Extreme Camping, va fi situată foarte aproape de intrarea la festival, fiind aceeași locație ca la edițiile anterioare. Capacitatea este limitată la 900 de locuri. O a doua zonă de camping este însă în pregătire pentru 2024 și va fi situată la 2km de festival. Informații vor urma curând.

Nu mai este nevoie să menționăm, dar zonele de camping vor avea toate esențialele: dușuri, toalete, apă caldă și orice altceva necesar.

Cele 900 de bilete sunt puse acum în vânzare la prețul de 150 lei (30 euro), pentru întreaga durată a festivalului. Nu vor exista bilete pe zile pentru camping. Biletele sunt individuale, indiferent de numărul oamenilor cazați în cortul dvs.

Informații despre a doua locație de camping vor urma curând, precum și despre variante de cazare alternative și transport pe durata festivalului.

Ediția 2024 are până în prezent un număr mare de trupe confirmate, urmând curând și altele anunțate:

OPETH (setlist ales de fani), LEPROUS, NAPALM DEATH, BRUTUS, TEXTURES, CANCER BATS, GUTALAX, MISERY INDEX, STRIGOI, ABBATH cu IMMORTAL, ABORTED, AMENRA, ARMORED SAINT, BODYSNATCHER, COMBICHRIST, CONVERGE, DARK TRANQUILLITY, DARK FUNERAL, DEICIDE, DOPELORD, DARKEST HOUR, EMMURE, EXODUS, GOD IS AN ASTRONAUT, KK’s PRIEST, HAVOK, HUMANITY’S LAST BREATH, IMMINENCE, MAYBESHEWILL, NANOWAR OF STEEL, ORDEN ORGAN, SATURNUS, SLOPE, THE AMITY AFFLICTION, THE HALO EFFECT și WHITECHAPEL.

Noul prag de bilete pentru ediția aniversară de 10 ani a Rockstadt Extreme Fest, ce va avea loc în perioada 31 iulie – 4 august 2024, este acum disponibilă pe https://rockstadtextremefest.ro/.

Biletele sunt disponibile la prețul de 850 LEI (170 euro) pentru 5 zile, 100 trupe și 3 scene mari în aer liber. Biletele nu conțin nicio taxă sau comisioane la cumpărare, datorită noii platforme Rockstadt incorporate.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...