Noutăţi

Prima confirmare pentru Dark Bombastic Evening 9!

La doar câteva săptămâni de la confirmarea unei noi ediții a îndrăgitului festival underground Dark Bombastic Evening, avem și o primă veste legată de numele ce vor fi prezente pe afișul evenimentului. Astfel, prima formație anunțată este Mork. Formată în Halden, Norvegia, trupa se încadrează în sfera black metal, având o abordare mai clasică asupra genului. Aceasta este în esență un proiect muzical al unui singur artist; aparițiile live nu sunt deosebit de numeroase, concertele desfășurându-se cu ajutorul altor muzicieni din scena locală de metal extrem. Cu un total de 3 albume full-length, 2 EP-uri și 2 albume split, Mork este activă de mai bine de 11 ani, timp în care și-a creat o reputație solidă între ascultătorii de muzică extremă din Europa.

Dark Bombastic Evening, ajuns la numărul 9, se va desfășura între 15 și 18 august în spațiile RYMA din cetatea Alba Carolina, aflată în municipiul Alba Iulia.

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...