InterviuriNoutăţi

Rezumatul conferinţei de presă cu Beyond The Black – ARTmania

Germanii de la Beyond the Black au un portofoliu bogat în piese cu o latură puţin mai neobişnuită de symphonic, dar şi în live-uri alături de trupe precum Epica, Powerwolf, Aerosmith şi alte nume mari la festivaluri cum ar fi Wacken, unde anul acesta se vor afla pe scena mare.
În cadrul conferinţei de presă organizată de ARTmania i-am descusut despre ce înseamnă scena din Germania comparativ cu cea europeană şi greutăţile unei trupe noi în cadrul unei scene bogate.

Legat de aceste dificultăţi, membrii trupei au declarat au în spate o echipă care se ocupă de organizarea concertelor, iar asta le-a deschis multe uşi, precum şi prezenţa la festivaluri mari cum este Wacken. De altfel, prezenţa pe social media şi legătura constantă cu fanii reprezintă un mare element în faptul au reuşit ajungă până aici.

Despre scena din Europa Beyond the Black susţin fiecare loc este diferit, dar fanii din Polonia şi Italia au fost foarte primitori. Scena diferă de cea din Germania, iar primirea trupelor diferă de la o cultură la altă. Speranţa dincolo de întuneric, semnificaţia din spatele Beyond The Black, spun despre muzica pe care o compun: „Ce ne inspiră? Totul. […] Din fiecare piesă terminată, putem extrage unul sau două sentimente principale.” Solista trupei este şi cea care compune majoritatea pieselor, ea susţinând „Atunci când visez, mereu visez ceva special. Cred sunt o persoană empatică şi îmi place mi cânt povestea altora fiindcă consider vor înţelege.”

Beyond The Black a fost cea de-a doua trupă din line-up-ul celei de-a doua seri ARTmania, concertul lor incluzând multe dintre cele mai cunoscute piese ale trupei, precum şi un cover Motorhead. O cronică a festivalului găsiţi aici.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...