Noutăţi

Powerwolf și Gloryhammer la Arenele Romane

Powerwolf și Gloryhammer cântă la București pe 27 noiembrie la Arenele Romane (cort încălzit). Biletele se pun în vânzare pe 1 martie la ora 11:00 și primele 250 de bilete au preț special.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-powerwolf-si-gloryhammer-40655/

Powerwolf vin din Germania și tin sus stindardul power metalului din 2003 când frații Charles și Matthew Greywolf au pus bazele formației. Powerwolf este o trupă cu un show și o imagine aparte, în care fiecare membru are un pseudonim cu o istorie și un loc bine stabilit în universul formației.

Piesele lor sunt inspirate de legende medievale cu vampiri, vârcolaci dar și de povești cu tentă religioasă.

Celor doi frați li s-a alăturat toboșarul francez Ștefane Funebre și clăparul german Falk Maria Schlegel. La scurt timp l-au cunoscut în România pe Karsten Brill, roman din Sighișoara care studia opera clasică la Academia de Muzică din București. Karsten a devenit Attila Dorn iar pasiunea sa pentru legendele românești cu vârcolaci a ajutat la dezvolatrea temelor lirice pentru viitoarele albume ale formației.

Din 2003 până în prezent formația a rămas neschimbată cu excepția toboșarului. În cei 16 ani de activitate Powerwolf a lansat 8 albume, albume care au ajuns în topurile a peste 10 țări.

Gloryhammer este o formație a cărei baze au fost puse de Christopher Bowes, solistul Alestorm. Stilul abordat este symphonic power metal iar fiecare membru al formației are un pseudonim în jurul căruia este conștriuită o poveste care evoluează cu fiecare album al trupei.

Astfel personajele cărora le dau viața artiștii sunt Zargothrax, Dark Sorcerer of Auchtermuchty (Christopher Bowes – clape), Ser Proletius, Grand Master of the Templar Knights of Crail (Paul Templing – chitară), Hootsman, Barbarian Warrior of Unst (James Cartwright – bass), Ralathor, the Mysterious Hermit of Cowdenbeath (Ben Turk – tobe),
Angus McFife, Crown Prince of Dundee, Heir to the Kingdom of Fife (Thomas Winkle – voce)

Până acum formația a lansat două materiale de studio, urmând ca al treilea să fie făcut public la finalul acestei primăveri.

Componența trupei este neschimbată în cei aproape 10 ani de activitate.

Biletele se pun în vânzare pe 1 martie pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

– Earlybird, primele 250 de bilete: 79 lei Acces General, 115 lei Golden Circle + taxe 5 lei
– Presale: 99 lei Acces General, 135 lei Golden Circle + taxe 5 lei
– La acces: 120 lei Acces General și 150 lei Golden Circle

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă taxa de 5 lei.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!