Noutăţi

Posada Rock Festival Warm-Up Party

Azi, 23 august, ne încălzim pentru Posada Rock Festival 2019 la Quantic Pub!

Și, pentru că orice party sub egida Posada Rock trebuie să sune bine, vă oferim în concert două dintre cele mai valoroase trupe ale scenei metal autohtone, ambele câștigătoare ale concursului de la Câmpulung Muscel.

Program:
19:00 -> Acces public
19:30 -> Focuri
21:00 -> Untold Faith
22:30 -> #Rockotecă

Cu trei membrii fondatori ai trupei ultra-progessive Psycho Symphony în componenţă, Untold Faith a arătat de la bun început o exprimare unică a modului de abordare a muzicii, ajungând să fie una dintre cele mai interesante şi originale apariţii de pe scena metalului autohton.
Stilul abordat se incadrează în aria de progressive metal, având părţi cu tentă de groove şi cu elemente care se trag din technical thrash, death metal, pasaje melodice şi acustice cu părţi vocale care alternează între grunge, alternative și tech-death.
Câștigători ai Locului 1 la Posada Rock 2015, formația a lansat primul material audio: “Prologue:Flatline” în anul 2016, album care a primit nota 9 in Metal Hammer-ul din Ungaria şi nota 10 pe Metalfan Romania.
În perioada 2017 – 2018 Untold Faith a susţinut peste 40 de concerte pentru promovarea albumului iar în August 2018 a avut prima apariţie la un festival de profil metal-progressive, fiind unul dintre capii de afiş la Festivalul “Abaliget Prog-Camp” din Ungaria.

Focuri, câștigătorii Marelui Premiu la Posada Rock 2013, este reprezentanta noilor curente din underground, abordând un progressive metal agresiv și modern. Albumul de debut al formaiei din Roman , ”Imminent Conflict” (2017), este un produs la standarde occidentale, atât din punct de vedere al creației și interpretării, cât și al producției. Pe FOCURI îi veți putea vedea și pe scena de la Câmpulung Muscel pe 30 august.

În plus, punem la bătaie 10 invitații la Posada Rock 2019 care vor fi acordate în urma unei tombole.

Posesorii de bilet sau abonament la Posada Rock 2019 au intrare gratuită. Abonamente pe trei zile la festival vor putea fi achiziționate și de la intrare.

Biletele la warm-up party, în baza cărora se va putea participa și la tombolă, vor costa 10 lei și vor fi disponibile la intrare.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...