Noutăţi

Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan la SoundArt Festival 2019

Un nou set de confirmări pentru cea de-a treia ediție SoundArt Festival din Quantic Club din perioada 8-10 Martie: Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan se alătură celor de la Riverside, Sunnata, Weedpecker și Perihelion. Mai multe trupe vor fi anunțate în curând.

Abonamentele și biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

Pentru mai multe informații și surprise, organizatorii așteaptă pe pagină evenimentului de pe facebook: https://www.facebook.com/events/1384609415002533/

Planet of Zeus – southern/stoner metal, Grecia

Planet of Zeus pot fi considerați cea mai renumită trupă grecească din zona stoner/southern. Cu patru albume la activ și un live lansat în 2018, trupa înființată în anul 2000 a urcat pe scenă de-a lungul timpului alături de Black Sabbath, Clutch, Ozzy Osbourne, Grand Magus, Truckfighters, Pentagram și au apărut până și la emisiunea radio a lui Bruce Dickinson de la Iron Maiden. Cu ocazia SoundArt Festival 2019, Planet of Zeus vor cânta în premieră la București în a doua seară a evenimentului.

Viper Soup Complex – progressive metal, Malta

Viper Soup Complex și-au început activitatea în 2012 cu scopul de a dezvolta un sound progresiv cântat într-un stil rebel sau chiar absurd cum îl descriu trupetii. Un alt aspect care evidențiază trupa este vocea remarcabilă a vocalistei, Annemarie Spiteri. Viper Soup Complex au urcat pe scenă în trecut alături de Spectic Flesh, Thurisaz, [IN MUTE], Until Rain și Enemy of Reality. Spre finalul anului 2018, trupa se pregătește lanseze Red Fugue, albumul de debut.

Purple Caravan – stoner/hard rock, România

Purple Caravan este o trupă tânăra de stoner/hard rock cu influențe heavy și psychedelic din Craiova, înființată în 2017. Sound-ul Purple Caravan este descries ca o combinație între rock-ul anilor ’70, grunge, southern rock, totul împachetat într-un pachet fuzzy. Trupa a împărțit scena cu formații precum Fry Days, Cardinal, The Demon’s Claws sau The Noise Figures. Sunetul Purple Caravan este inspirat din trupele consacrate ale acestui gen, cum ar fi Sleep, 1000mods, sau Kyuss.

Informații despre abonamente și bilete:

Presale abonamente (limitat la 100 de bucăți) – 120 de lei. După vânzarea celor 100 de abonamente la preț promoțional, acestea vor putea fi achiziționate la prețul de 150 de lei.

Bilete SoundArt Festival 2019 ziua I – 35 de lei – trupe confirmate: Perihelion, Purple Caravan

Bilete SoundArt Festival 2019 ziua II – 55 de lei – trupe confirmate: Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Viper Soup Complex

Bilete SoundArt Festival 2019 ziua III – 70 de lei – trupe confirmate: Riverside

Eveniment consacrat contemporaneității, SOUNDART Festival girează pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte susținute de numeroase și importante trupe aparținând sferelor rock Stoner și Progressive ale Europei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!