Noutăţi

Pinholes – Nava Mamă lansează SPUTNIK (Split EP)

Pinholes și Nava Mamă vor lansa pe 6 aprilie SPUTNIK. EP-ul, co-produs împreună cu Vladimir Ivanov (Blue Cat Studio), va fi realizat în format split și va conține 6 piese. Pe 4 noiembrie a fost lansată piesa BRVSTVRI (Nava Mamă) primul extras de pe viitorul EP, iar astăzi, 1 februarie, a fost publicată cea dea doua piesă, Ultimul Sfârșit al Lumii. În luna martie va apărea și prima piesă Pinholes de pe Sputnik, intitulată Meandre. Lansarea EP-ului va fi insoțit și de un turneu în principalele orașe ale țării, datele complete urmând a fi publicate ulterior.
Sputnik este lansat prin ZDH Records, o casă de discuri independentă (not-for-profit) din Cluj Napoca, deținută și administrată cooperativ de către formațiile ce fac parte din ea (Pinholes, Nava Mamă, Fluturi Pe Asfalt, Subliminal Damage).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...