Noutăţi

Phoenix 55 la Arenele Romane

Phoenix va susține un concert la Arenele Romane, pe 19 aprilie 2017, începând cu ora 19:30.

Bilete Concert Phoenix la Arenele Romane

  • VIP ( acces la concert, acces la afterparty – aniversare Nicu Covaci, club Tribute, cadou din partea formației Phoenix, sesiune foto+autograf) – 300 lei
  • Early Bird (primele 250 de bilete) – 75 lei
  • Early Bird 2 (următoarele 250 de bilete) – 90 lei
  • Normal  – 120 lei
  • La intrare – 120 lei

Pe 19 aprilie, cu ocazia zilei de naștere a liderului Nicu Covaci, vom sărbători 55 de ani de Phoenix – o aniversare unică pe scena rock-ului românesc, o reușită remarcabilă a unei legende cu nume predestinat.

Phoenix and friends Rock Edition va aduce pe scenă alături de Phoenix invitați speciali din zona rock-ului, muzicieni de valoare cu care formația a colaborat de-a lungul timpului și care au schimbat, fiecare în felul lor, fața muzicii românești: Dan Andrei Aldea, Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob și Zdub), A G Weinberger, Rareș Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivăț și Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihăescu și Gabi Guriță Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex), precum și alți invitați-surpriză. Îl vom asculta la Arenele Romane și pe Malcolm J. Lewis, celebru pentru colaborările cu artiști ca Ozzy Osbourne sau Humble Pie, iar un loc aparte în cadrul concertului va fi rezervat unor artiști foarte tineri, chitariștii Flavia Staicu și Andrei Cerbu, amândoi în vârstă de 14 ani – care fac parte din programul de susținere a tinerilor muzicieni desfășurat în ultimii ani de către membrii formației Phoenix.

După concertul de la Arenele Romane, partea a doua a serii va fi dedicată unui concert de tip jam-session al formației Phoenix în clubul Tribute, în cadrul unui eveniment restrâns cu ocazia zilei de naștere a lui Nicu Covaci. Vom sărbători împreună cu Nicu cei 70 de ani de viață și cei 55 de ani pe scenă, într-o noapte unică, deschisă prietenilor, fanilor, reprezentanților mass-media și tuturor celor care au făcut ca fenomenul Phoenix să existe acum și până acum.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!