Noutăţi

Călătorim alături de Phaser din Islanda până înapoi acasă, ascultând noul single – Călători

 De pe cele mai frumoase meleaguri din Islanda, călătorim alături de trupa Phaser în videoclipul celui mai recent single – “Călători”.

“Călătoriile sunt cele mai puternice experiențe din viața noastră. Ele nu înseamnă doar șansa de a descoperi lumea prin locuri noi sau exotice, sunt și ocazia perfectă de a învăța lucruri noi și surprinzătoare despre noi înșine“ declară membri trupei.

Lansat alături de MediaPro Music & Universal Music România, videoclipul a fost filmat în toamna anului trecut în Islanda și surprinde mai multe locații inedite. “Nu am avut un scenariu propriu zis, dar am dorit să creăm un clip cu un impact vizual puternic. Nu a fost ușor, a trebuit să parcugem foarte mulți kilometri în fiecare zi de filmări, iar clima islandeză nu e cea mai prietenoasă. Totuși, peisajele și culorile sunt extraordinare și credem că a meritat”, au adăugat cei de la Phaser. Filmările și editarea video au fost realizate de Sebastian MARU Films din Timișoara.

 Muzica și textul aparțin trupei, iar masterizarea a fost asigurată de George HORA si Studio66.

Trupa Phaser s-a remarcat în cadrul Selecției Naționale Eurovision 2013, cu piesa “Pour toi et pour moi”, de altfel, primul single oficial al trupei. Au urmat single-uri ca “Fapte, nu vorbe”, “Mi-e dor de el”, “Valuri” sau “Mă aprinzi” sau single-ul “Alerg”, compus chiar de către membrii trupei. Recent, trupa a lansat recent varianta live a piesei “Alerg” în cadrul maratonului ULive Session și vor reveni în curând și cu alte interpretări live din aceeași serie. Phaser înseamnă atitudine, dinamică și multă energie. Exact astea sunt atributele pe care trupa le transmite și în clipul filmat la sfârșitul anului 2017, parte din proiectul Ulive Session (2nd Edition).

 

Ascultă / descarcă single-ul „Călători”: https://MediaPro.lnk.to/CalatoriPR

Link Youtube:

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...