Noutăţi

PERSONA urcă pe scena din Capcana

În 16 martie 2019 începând cu ora 20.00, PERSONA urca pe scenă din Capcana (ex Daos) într-un super concert LIVE.
 
PERSONA se caracterizează ca fiind un peisaj urban de sunete și sentimente mixte, energie pură și vibrație pozitivă, linii de bas sofisticate și tobe explozive sau calde, nostalgie dar și optimism, rock-n-roll rafinat.
 
Albumul lor Suburbia Afterlife din 2010 combină stilul pop cu rock-n-roll și funk, fiind o colecție specială de melodii, fiecare cu propria să poveste și identitate. Muzica lor a fost primită atât de bine încât au fost invitați la cele mai importante festivaluri românești: Stufstock, B’estfest, Peninsula, UnderLondon, Revolution Festival, unde au împartit scenă cu nume mari din muzica internațională precum dEUS, The Charlatans, The Ting Tings, Tricky, Santana, Parov Stelar, DubFX, Robots in Disguise, Trash Fashion, The Swan Bride (SK) sau Amber Smith (HU). În străinătate, PERSONA a cântat de două ori la faimosul Club „A38” din Budapesta și în Germania la Festivalul Firefield din Brunswick, Gelnhausen și Berlin.
 
După o pauză de 3 ani de la scena muzicală, în 2018 PERSONA s-a întors cu un spectacol exclusivist pentru „Revolution Festival” Timișoara, împreună cu lansarea unui nou single 100 Lies. Planurile trupei pentru 2019 includ noi melodii și lansarea unui nou album muzical.
 
Intrare concert: 20 lei.
 
Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-persona-in-club-capcana-40343/https://www.iabilet.ro/bilete-concert-persona-in-club-capcana-40343/
 
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/294991034525231/https://www.facebook.com/events/294991034525231/
Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!