Noutăţi

Pe 8 Martie, Quantic te invită la concertul cu numărul 1000

În data de 28 Mai 2015 avea loc prima ediţie Q Fest. De atunci, Quantic-ul este locul de întâlnire al iubitorilor de muzică rock şi al distracţiei.
Cei care au deschis seria concertelor Quantic au fost cei de la Gen Urban.
 
După 3 ani de zile am ajuns la concertul cu numărul 1000. Iar pentru a celebra , ne-am gândit ca prima trupă care a fost pe scena Q să fie și a 1000-a. Așadar, rescriem istoria și ne vedem pe 8 Martie în Quantic!
 
Și pentru că vrem ca acest eveniment să fie o mare petrecere, intrarea este liberă și promitem că ne întâlnim la bar pentru shot-uri și bere pentru că vom avea multe oferte! După concertul live cu trupa Gen Urban, Mircea ne va asigura muzica bună la after-party .
 
Dând timpul înapoi şi uitându-ne în spate la evenimentele trecute, vrem să mulţumim tuturor partenerilor, organizatorilor si fotografilor, care ne-au fost alături în toată această perioadă, dar şi vouă, celor care aţi fost prezenţi la evenimente, pe vreme bună sau rea, pentru că ați făcut ca familia Quantic să fie din ce în ce mai mare și să crească alături și aproape de voi!
 
Le mulţumim: Free Riders, METALHEAD, Cavalleria Events, Maximum Rock Romania, HC RO, Final Step Productions, Psychedelicious, BestMusic,iaBilet.ro, Brigada de Voluntari, Eventim.ro, The Intermission, Eventbook,Rockon, Overground Music, AmBilet Spectacole, Definite Rock, IQool,Contemporary Establishment, Rock FM, Radio Guerilla, TANANANA, Green Sound Team, Un site de muzica, Bogdan Munteanu, theJam, Metalfan Romanian, Dark Side Entertainment, #FundatiaPentruTineretaMunicipiuluiBucuresti, RoEvents.ro, Midnight Burst, Concerte Azi, Teatrul InDArtPhoenix Entertainment, Asociația fotografilor de concerte – #find_us, Arhiva mea, Din Întunerec, MetalScene.ro, VZR Graphics, Metalforce și sutelor de trupe care au cântat în Quantic!
 
Link eveniment: http://bit.ly/2oWcRFM
Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top