Noutăţi

Papa Roach și Hollywood Undead pe 3 martie la Arenele Romane

Papa Roach și Hollywood Undead cântă pe 3 martie la București la Arenele Romane în cort încălzit. Biletele se pun în vânzare pe 1 noiembrie la ora 10:00. Primele 200 de bilete earlybird la preț special se vor si pe iabilet.ro. Până atunci fanii celor două trupe vor primi un cod din partea artiștilor cu care vor putea cumpăra bilete în avans. Fanii care nu primesc acest cod nu își facă griji, un contingent separat de 200 de bilete va fi disponibil pentru ei și pe 1 noiembrie!

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-papa-roach-si-hollywood-undead-pe-3-martiela-arenele-romane-47435/

Papa Roach au o activitate neîntreruptă din 1993 iar nucleul lineup-ului este neschimbat din 1996. Au zece albume la activ a căror stil pendulează între nu metal, rap metal și alternative metal. Materialele lor disografice au ajuns în topurile din întreaga lume generând vânzări de peste 20 de milioane de unități. Au fost nominalizați de două ori la premiile Grammy și o dată la MTV Awards.
Printre formațiile care i-au influențat se numără nume precum Led Zeppelin, Queen, Metallica, Faith No More dar și Wu-Tang Clan. De-a lungul timpului Papa Roach a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din lume și a avut turnee cu alte nume mari precum Limp Bizkit, Linkin Park, Eminem, Guns n’ Roses sau Deftones. Cel mai recent album al trupei, ‘Who Do You Trust’, a fost lansat la începutul lui 2019 și a ajuns în topurile a peste 10 țări, fiind bine primit atât de public cât și de critici.
Hollywood Undead se reîntorc la București pentru a readuce rapcore-ul american publicului din România. Trupa a fost a fost înființată în 2005, cu 5 albume la activ și clipuri cu zeci de milioane de views pe Youtube. Pentru albumul de debut, „Swan Songs”, artiștilor le-a luat doar un an îl conceapă, dar încă 2 ani găsească o casă de discuri care îl lanseze fără ca acesta fie cenzurat, lucru neacceptat de către membrii formației. Al doilea album „American Tragedy” a intrat în top 5 Billboard 200. În 2010 au fost co-headlineri în turneul celor de la Avenged Sevenfold și Stone Sour, „Nightmare After Christmas Tour”. Iar în ianuarie 2013, au lansat cel de-al treilea album „Notes from the Underground”, iar în martie 2015 au revenit în forță cu „Day of the Dead”. Cel mai recent album „Five”, a fost lansat pe 27 cotombrie 2017, lăsând iar un gol cu plecarea lui „Da Kurllz”. Membrii grupului sunt cunoscuți pentru măștile pe care le poartă în concertele live, interviuri sau în videoclipuri. Fiecare mască are propria poveste și este concepută în detaliu de fiecare membru în parte. Anul 2020 va aduce un nou album semnat Hollywood Undead despre care încă așteptăm detalii.

Biletele au următoarele prețuri:

– earlybird (primele 200 de bilete): 145 lei Acces General și 185 lei Golden Circle
– presale: 175 lei Acces General și 225 lei Golden Circle
la acces: 200 lei Acces General și 250 lei Golden Circle

Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie.

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei. Golden Circle este în fața scenei și este limitată la 500 de bilete.

Se pun în vânzare și Pachete Meet and Greet la următoarele prețuri:

Top of the World’ Meet and Greet Experience & Documentary Screening Package

Preț: 1.109 lei
Pachete disponibile: 30

Pachetul include:

• Bilet la Golden Circle
• Meet & Greet cu Papa Roach
• Fotografie individuală cu Papa Roach
Te vei numără printre primii care vor vedea documentarul încă nelansat despre Papa Roach unde vor fi incluse filmări nepublicate până în prezent și povești neștiute de nimeni încă.
Revista de promovare Papa Roach cu autograf
Zona de merch VIP dedicată
• Badge oficial meet & greet
• Disponibiltate foarte limitată

‘Elevated’ Documentary Screening Package

Preț: 769 lei
Pachete disponibile: 100

Pachetul include:

• Bilet la Golden Circle
Te vei număra printre primii care vor vedera documentarul încă nelansat despre Papa Roach unde vor fi incluse filmări nepublicate până în prezent și povești neștiute de nimeni încă.
Revista de promovare Papa Roach cu autograf
Zona de merch VIP dedicată
• Badge comemorativ VIP
• Disponibiltate limitată

Dove VIP Package
Preț: 840 lei
Pachete disponibile: 100

Pachetul include:

• Bilet la Golden Circle
•Meet and greet cu Hollywood Undead
•Fotografie cu Hollywood undead
•Setlist cu autograf
Șosete Hollywood Undead
Revista „Dove&Grenade” cu autograf
•Ecuson laminat comemorativ
•Acces la merch prioritar
•Acces prioritar
•Cantitate limitată

Grenade VIP Package
Preț: 504 lei
Pachete disponibile: 100

Pachetul include:
• Bilet la Golden Circle
Șosete Hollywood Undead
Revista „Dove&Grenade” comemorativă cu autograf
•Ecuson laminat comemorativ
•Acces la merchandise prioritar
•Acces general prioritar

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!