Noutăţi

Până pe 14 august, inclusiv, abonamente se găsesc şi la festivalul REF

Până pe 14 august, inclusiv, abonamente se găsesc şi la festivalul REF

Bucureşti, 8 august 2016 – Intrăm în linie dreaptă! Mai sunt trei zile până la ediţia cu numărul IV a ROCKSTADT EXTREME FEST 2016, ce va avea loc în perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza Cetăţii Râşnov.

Preţul abonamentelor până pe data de 14 august, inclusiv, este de 250 lei. Aceastea se pot găsi, începând de azi, până duminică, la festival, loc amenajat special pentru cei care doresc şi cumpere abonament.

rockstadt

Iar pentru posesorii de abonamente VIP, programul updatat îl puteţi găsi mai jos. Pentru trupele notate cu TBA, a rămas de confirmat ora desfăşurării sesiunii meet and greet, în acest sens rugăm ca pe perioada festivalului verificaţi pagina de Facebook cât şi zona Info Point pentru orele exacte ale acestor sesiuni.

VINERI:

13:00 – SOULFLY

14:30 – CARACH ANGREN

16:00 – NEGURĂ BUNGET

17:50 – BUCOVINA

20:30 – MY DYING BRIDE

22:00 – HOCICO
SÂMBĂTĂ:
17:50 – MORGOTH

19:10 – TANKARD

INFECTED RAIN (TBA)

BORKNAGAR (TBA)

MAYHEM (TBA)

DUMINICĂ:

16:20 – CATTLE DECAPITATION

17:50 – DESTRUCTION

19:10 – INSOMNIUM

20:30 – SOILWORK

22:00 – PARKWAY DRIVE

EXCREMENTORY GRINDFUCKERS (TBA)

Regulament Festival

ACCES

Accesul în zona de festival este permis numai în baza unui bilet sau abonament valid, unei singure persoane, având dreptul de a participa la Rockstadt Extreme Fest 2016. Prin participarea la acest eveniment, deţinătorul de bilet sau abonament acceptă regulamentul festivalului şi este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

Persoanele vor primi la punctul de acces brăţări conform tipului de bilet sau abonament achiziţionat. Acestea nu trebuie îndepărtate sau înstrăinate. Pierderea sau distrugerea nu este rambursată, posesorul urmând a fi evacuat din zona de festival.

Pentru evitarea oricăror neplăceri recomandăm achiziţionaţi biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizaţi. Biletele şi abonamentele conţin elemente de siguranţă şi vor fi controlate la intrarea în perimetrul festivalului. Falsificarea biletelor, abonamentelor şi brăţărilor constituie infracţiune. Împotriva persoanelor care vor comite infracţiunea de fals, uz de fals, înşelăciune sau alte fapte ori alte cauze în acest scop, organizatorii vor depune plângere penală.

• Copiii cu vârsta de până în 6 ani au acces gratuit, iar copiii ce au împlinit vârsta de 7 ani trebuie deţină un bilet sau abonament valid de acces în zona de festival şi camping.

• Copiii care nu au împlinit vârsta de 7 ani, au acces în zona de festival doar însoţiţi de un părinte.

• Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoţiţi de un adult.

Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de acces liber pe teritoriul festivalului prin înscriere prealabilă. Având în vedere locul desfăşurării, pot exista secţiuni deluroase, ceea ce înseamnă uneori accesul nu va fi foarte uşor. Cu toate acestea, personalul Rockstadt Extreme Fest va fi prezent pentru a ajuta, dacă este necesar.

ESTE INTERZIS:

• accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe;

• accesul cu recipiente de sticlă, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser;

• comercializarea de produse în zonele de camping şi festival fără acordul organizatorilor;

• consumul de substanţe interzise sau comercializarea acestora, conform legii în vigoare;

• accesul cu alcool, alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de festival;

• accesul animalelor oriunde în perimetru sau camping;

La accesul în perimetrul festivalui NU se va permite intrarea cu băutură şi alimente de orice fel, chiar dacă este achiziţionată din incinta zonei de festival.

VIDEO / FOTO

Este STRICT INTERZIS accesul în perimetrul festivalului fără autorizaţia organizatorului pentru: camere video profesionale şi semi-profesionale, dar şi cu camere foto profesionale ce deţin obiectiv detaşabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligaţi se supună predării acestora în custodie temporară.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video. Persoanele care apar în filmările realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.

Pe toată durata evenimentului înregistrările audio şi video pot fi realizate numai cu acordul expres al organizatorilor. Fotografierea este permisă (excepţie făcând acele concerte ale căror reprezentanţi artistici sau respectiv organizatorul, nu îşi dau acordul).

Filmarea şi fotografierea concertelor cu scopul difuzării în presă scrisă, audio, online sau TV se va desfăşura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnaliştilor prin intermediul Biroului de Presă al Rockstadt Extreme Fest.

Încălcarea acestor reguli poate expune instituţiile mass media la procese din partea organizatorilor sau managementului artiştilor ale căror condiţii au fost încălcate.

COMPORTAMENTUL ÎN ZONA DE FESTIVAL

recomandăm evitaţi conflictele şi respectaţi reciproc, evenimentul este un spaţiu de relaxare, în primul rând, special creat pentru a avea o ambianţă cât mai plăcută din toate punctele de vedere.

SANCŢIUNI

Nu sunt tolerate excepţii de la aceste reguli, încălcarea prezentului regulament putând duce la evacuarea persoanei în cauza din zona de festival şi interzicerea accesului în zona de festival, fără rambursarea biletului sau abonamentului.

Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participanţilor ori pentru eventualele pagube personale produse.

Persoanele care încalcă acest regulament, iniţiază sau participă la evenimente care tulbură ordinea, vor fi imediat escortate în afara perimetrului festivalului, accesul lor va fi interzis la festival, iar organizatorul va anunţa instituţiile abilitate ale statului, dacă va fi necesar.

INFORMAŢII

Pentru copii se recomandă utilizarea căştilor pentru protecţie fonică. În cazul în care copiii nu sunt echipaţi corespunzător, răspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral părinţilor sau însoţitorilor acestora.

Organizatorul avertizează participanţii spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

Organizatorul şi cadrele medicale vor demara imediat spitalizarea sau îngrijirea medicală oricăror persoane care au nevoie sau solicită îngrijire, atât timp cât se află în perimetrul festivalului sau în campingul special destinat festivalului.

Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice, în limite normale pentru public şi artişti!

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifică programul, dacă va fi necesar acest lucru şi având un motiv întemeiat pentru decizie.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a efectua controale în zona de festival pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...