Noutăţi

„Oven Sun” de la RoadkillSoda inclusă pe compilația celor mai bune piese stoner rock din lume

Piesa „Oven Sun” a trupei bucureștene RoadkillSoda a fost  inclusă pe compilația celor mai bune piese stoner rock din lume! Compilația, denumită simplu – Stoner Box – a fost lansată recent de casa de discuri americană Cleopatra Records și adună 67 de piese în 6 volume.

foto-stonerbox

Cele șase volume aduc laolaltă muzica celor mai reprezentative trupe ale genului, ca Saint Vitus, Cancer Bats, Dead Meadow, Fireball Ministry, Nighstalker, Egypt sau Pentagram.

Oven Sun„, ce se regasește pe albumul omonim, lansat de RoadkillSoda în 2013, a fost inclusă de Cleopatra Records (Los Angeles) pe cel de-al cincilea disc al complilației.

Stoner Box a fost lansată atât în format electronic, cât și în format fizic și include, pe lângă cele șase discuri, un booklet cu biografii și fotografii ale trupelor, plus o pană personalizată. Compilația poate fi achiziționată accesând urmatoarele linkuri:

Digital: http://flyt.it/StonerBoxDig

Fizic: http://flyt.it/StonerBoxCD

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...