Noutăţi

Outstorm și Islaz live în Buzău

OUTSTORM pendulează extremele muzicii rock prin compoziții proprii ce îmbină riffuri dinamice cu elemente de power balad, tonuri vintage cu tonuri moderne,voci ce trec de la urlet la șoaptă, de la agresivitate la melancolie transmițând o energie la care nimeni nu se așteaptă în aparițiile live. Trupa debutează în 2014, deschizând pentru GOD și nu după mult timp pentru Firma , E.M.I.L., COMA, Implant pentru Refuz, Trooper, SINOPTIK (câștigătoare GBOB mondial 2016) și bifează prezențe la festivaluri precum „Rock Stage Festival” (Galați), „Zilele Prieteniei Bergenbier” (Iași), Route68 Summerfest (Gurasada- Locul 2 pe Brand New stage), „Zilele Nordului” (Darabani), „Rock Line Festival” (Anina), Hangariada (Iași), Street Delivery (Iași) sau „Rock N Iași” (Iași). De asemenea OUTSTORM câștigă locul 3 în concursul Rock Frate (București), la startul căruia s-au înscris 27 de trupe și locul 2 la concursul Newcomer Band Contest organizat în cadrul festivalului Servus Transilvania 2017. Trupa lansează pe 28 octombrie 2016, primul album, intitulat „Hardcore”, care conține 9 piese, lansarea având loc în cadrul festivalului Rock N Iași / Indoor Edition 2016, iar albumul și reprezentația din cadrul evenimentului de lansare au fost bine primite de fanii din Iași.
Trupa începe la finalul anului 2016 pregătirile pentru un nou album, înregistrând două piese la DeMoga Music București și două piese la Studio 148 București care au fost lansate în 2018.
 
Islaz este o trupă de distracție balcanică și rock-country-oltenesc de pe Dunăre, care tocmai și-a încheiat marele turneu de debut, desfășurat doar în București.
Băieții prezintă în premieră la Buzău varianta lor electrică, atent exersată și șlefuită la repetiții! Pregătiți fiți pentru funtime savuros și bine condimentat!
 
Evenimentul va avea loc în La Felinare (Bdul. N. Bălcescu, Nr. 38, Buzău), în ziua de Sâmbătă, 22 Decembrie 2018, începând cu orele 21:30.
Prețul biletului: 10 lei (la intrare, în seara concertului)
Programul evenimentului:
17:00: Open Doors
21.30: ISLAZ
22:30: OUTSTORM
 
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului.
B.L.A.S. – Baza Locală de Afișaj Sonor (Asociația Cerc Posibil) folosește banii de pe bilete pentru evenimentele următoare, și atât. No profit but the good time!
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...