Noutăţi

OSTRING live – Semifinala Banat + Oltenia

ostring

Porţile arenei OSTRING se deschid la Craiova pe 5 martie la Casa Studenţilor de la ora 20:00. aşteptăm în număr mare -i susţineţi şi votaţi pentru Adastia, Invader şi Trapped in Sin.
Preţul unui bilet este de 15 lei.

Adastia – Symphonic Power Metal
Adastia este o nouă trupă de metal din Craiova. Formată alături de membri din Avatar, o trupa veterană a scenei româneşti, Adastia au ales urmeze ca stil un amestec de progresiv cu power metal. Trupa lucrează la un nou videoclip şi la un prim material oficial.

Invader – Melodic Death Metal
Invader este o trupă tânăra de melodic death metal din Lupeni. Trupa s-a înfiinţat în 2013 şi au reuşit lanseze până acum „Sons of a Dying Sunca material de debut. Sound-ul lor este inspirat de nume legendare precum Hypocrisy, At the Gates sau Obituary. Trupa se poate lăuda şi cu Locul I la Brand New Stage Gurasada Summerfest 2014 şi locul 3 în finala naţională GBOB România 2015.

https://youtu.be/uKwaDbIGCgE
Trapped in Sin – Death Thrash Metal
Una dintre cele mai tinere trupe înscrise la OSTRING, Trapped in Sin este formată la începutul lui 2016. Trupa a ales se exprime muzical în zona Death Thrash Metal, un stil pe care îl declară influenţat de elemente heavy – groove.
Facebook event – https://www.facebook.com/events/1166794073331714/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...