Noutăţi

OSTRING live – Semifinala Banat + Oltenia

ostring

Porţile arenei OSTRING se deschid la Craiova pe 5 martie la Casa Studenţilor de la ora 20:00. aşteptăm în număr mare -i susţineţi şi votaţi pentru Adastia, Invader şi Trapped in Sin.
Preţul unui bilet este de 15 lei.

Adastia – Symphonic Power Metal
Adastia este o nouă trupă de metal din Craiova. Formată alături de membri din Avatar, o trupa veterană a scenei româneşti, Adastia au ales urmeze ca stil un amestec de progresiv cu power metal. Trupa lucrează la un nou videoclip şi la un prim material oficial.

Invader – Melodic Death Metal
Invader este o trupă tânăra de melodic death metal din Lupeni. Trupa s-a înfiinţat în 2013 şi au reuşit lanseze până acum „Sons of a Dying Sunca material de debut. Sound-ul lor este inspirat de nume legendare precum Hypocrisy, At the Gates sau Obituary. Trupa se poate lăuda şi cu Locul I la Brand New Stage Gurasada Summerfest 2014 şi locul 3 în finala naţională GBOB România 2015.


Trapped in Sin – Death Thrash Metal
Una dintre cele mai tinere trupe înscrise la OSTRING, Trapped in Sin este formată la începutul lui 2016. Trupa a ales se exprime muzical în zona Death Thrash Metal, un stil pe care îl declară influenţat de elemente heavy – groove.
Facebook event – https://www.facebook.com/events/1166794073331714/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!