Noutăţi

Orkid lansează single şi videoclip la Timişoara

Duminică, 19 martie 2017, orele 21:00 R&R Booking România invită la concertul de lansare al piesei Standstill al trupei Orkid în Timişoara la Manufactura.
Ei vor fi sprijiniţi de către trupa locală G.orge & EM.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/476850182704713/
Intrare: 15 lei.
Orkid este un quintet cu influenţe post-rock, shoegaze şi post-punk compus din Vlad Ilicevici – chitară şi voce, Radu Pop – tobe, George Frătica chitară bass, Alexandru Donny Andone – percuţie şi alte instrumente şi Cosmin Stanciuchitară. Primul single Standing Still în the Dark a fost lansat pe 13 octombrie . Cele 9 trackuri care formează primul LP au la baza idei, senzaţii şi poveşti acumulate de Vlad în aproape 30 de ani de la primele contacte cu muzica prin căştile suprasolicitate ale unui walkman Aiwa verde, lecţiile chinuitoare de vioară şi relaxarea rock’n’roll la chitară. Albumul este înregistrat şi aranjat cu ajutorul lui Andrei Robin Proca, care de altfel apare şi ca invitat special pe câteva dintre trackurile albumului, la chitare adiţionale, synthuri şi backing vocals.
Orkid este un proiect muzical şi cinematic, în care se pune accentul şi pe imagistica formaţieiatât în concerte cât şi în afara ei.
Formaţia lucrează la un produs complex care îmbină muzica cu imaginile, ce va fi gata cândva la sfârşitul anului.
Vlad este la baza regizor de film, iar Radu – artist vizual şi animator. În plus, lucrează împreună la Animest şi Animation Worksheep.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!