Noutăţi

Organic Noise Experiment (Canada) live în Timişoara


Sâmbătă, 11 martie 2017, orele 21:00, R&R Booking România invită la concertul canadienilor de la Organic Noise Experiment în Timişoara la Manufactura (Splaiul Tudor Vladimirescu Nr.9).
Facebook event: https://www.facebook.com/events/270576503379407/

Support act:20 lei
ORGANIC NOISE EXPERIMENT – O.N.E.
O.N.E. – power trio
stil progressive/ blues/ rock
– membri: – Maius Luca – vox, bass, 12 corzi bariton
– Louis Doré – percuţie, vox
– Angelo Zarra – chitarā

-istoric – Organic Noise Experiment – O.N.E. a fost “oficial” înfiinţat în luna august 2013 – acest power trio a existat din 2011 sub numele de Broken Rule. (Shawn Haines, ghitaristul iniţial, şi cu mine am fost împreună în Broken Rule din 1991 timp în care am lansat independent cîteva albume care au ajuns în fruntea clasamentelor locale, şi am participat la peste 25 de lungi turnee transamericane). Odată cu integrarea lui Louis, s-a schimbat nu numai numele, dar şi orientarea muzicală a grupului. Am decis preluămmoştenireamuzicală a grupurilor Compact, Metropol şi Metrock, cu care Marius a făcut înregistrări şi turnee înainte de relocalizarea în Canada. Rezultatul a fost „Niciodată la vreme”, un album în limba română şi “Simple Songs” un album în limba engleză. Un al treilea album, “Nemuritor”, tot în limba română, urmat de al patrulea album, de data această în limba maghiarā, “Gyertek velünk!” au fost lansate şi promovate cu un turneu în toamna anului 2016. Ultimul album din aceastā trilogie, intitulat “Averea palmelor” tot în limba română, împreună cu un DVD, ”O.N.E. Official Bootleg” vor fi lansate şi promovate în cadrul unui turneu ce se va desfāşura în primăvara anului 2017. De asemenea, notabilā este prezenţa ghitaristului Angelo Zarra, care, din vara anului 2016 l-a înlocuit pe Shawn Haines.

Piese de pe aceste albume vor fi interpretate în cadrul prezentului concert. Sperăm producă aceeaşi paletă de senzaţii şi plăcere pe care o simţim noi, realizîndu-le. Nu vom avea niciodată a două şansă de a face prima impresie.

Piesele ar trebui aibă o rezonanţă şi cu cei mai tineri, pentru au fost compuse de tineri, iar cei din generaţia noastră, tineri la suflet cel puţin, se vor regăsi din motive evidente. Pentru trupa O.N.E. acest concert este o prezentare introductivă. Pentru mine, o reîntoarcere la surse, o ocazie unică de a reconecta cu vechi prieteni, de a regăsi noi prieteni, pe care nu ştiam -i am, şi un mod de a va prezenta ceea ce O.N.E se vrea: un power trio.

ORGANIC, ZGOMOTOS şi EXPERIMENTAL. Dar… dăm cuvîntul muzicii! Mulţumim anticipat pentru participare! ne vedem sănătoşi şi numeroşi! Rock O.N.E!

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...