Noutăţi

Ordinul Negru a lansat un nou videoclip

Noul single face parte din cel de-al nouălea album de studio semnat ORDINUL NEGRU, “Dodekatemoria”, pregătit a fi lansat în toamna acestui an în colaborare cu Loud Rage Music. Este un album la care se lucrează de aproximativ cinci ani, și care a fost prefațat de două EP-uri lansate în 2020 (Nebuisa) și în 2021 (A Sojourner Wandering Through the Barren Openness).

Declarația trupei: “”Dodekatemoria” este albumul cu numărul nouă din discografia trupei, și tratează legătura noastră cu natura cosmică și ceea ce experimentăm noi ca și indivizi, atunci când ne adâncim în aceste căutări ale spiritului.

Am ales să prezentăm ca prim extras piesa “Zahir”, ce reprezintă probabil poartă cea mai ușor accesibilă în această lume, o piesă inspirată din scrierile lui Aleister Crowley, minunat interpretată de regizorul Mihai Surdea, alături de care suntem la cea de-a treia colaborare, și de actorul Ovidiu Mihăiță, care a dat viață și transpus foarte frumos legătura noastră cu elementele și aspirațiile noastre.

Videoclipul este primul dintr-o serie conceptuală, ce va urma în mai multe capitole ce se doresc a ilustra cosmogonia noului album.”

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...