Noutăţi

Opeth lucrează la un nou album

Chitaristul trupei Opeth, Fredrik Akesson, a declarat într-un interviu recent, oferit celor de la FaceCulture, că noul album al trupei va fi gata, cel mai probabil, anul viitor: „Am înregistrat deja destul de multe solo-uri. Și Mikael a scris 12 piese pentru noul album, deci avem destul material pentru un nou material deja. Dar cred că vom termina cel puțin 15. Mikael a fost foarte productiv în ultima vreme… din ianuarie, practic. Am încheiat turneul pentru Sorceress în noiembrie.”

În ceea ce privește direcția spre care merge materialul, Akesson declară: „Comparat cu ultimele trei albume, aș zice, dacă am voie, că acesta este mai complex, mai energic și cred că va fi ceva deosebit. Cred că este o chestiune ce ține de Mikael, dintr-un anumit punct de vedere, pentru că el este directorul creativ al trupei, deci, vorbind puțin în numele lui, cred că încearcă mereu să creeze ceva nou. Și cred că albumul va plăcea ascultătorilor.”

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...