Noutăţi

OPETH este primul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

Grupul suedez OPETH este primul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc în perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetăţii Râşnov.

rockstadt
Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2017 fiind disponibile mai jos.
La fel ca şi precedentele ediţii, NU vor există bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.
Un nume ce probabil nu mai are nevoie de prezentare, un nou album ce a ajuns pe primele locuri în cele mai importante topuri din lume, o formaţie a cărei concerte ajung sold out în doar câteva minute, OPETH va concerta pentru prima dată la Rockstadt Extreme Fest.
De la formarea în 1990, Opeth au redefinit un gen şi apoi consolidat o identitate muzicală unică, eliminând orice preconceptie şi prezentând un palmares impresionant de 12 albume ce au transformat Opeth în una din cele mai bune formaţii de pe planetă, fie vorbim de albume sau concerte.
La Rockstadt Extreme Fest, Opeth vor ajunge şi cu un nou album, Sorceress, lansat via Nuclear Blast Records, înregistrat în legendarul studio britanic Rockfield (Queen, Rush, Judas Priest, Mike Olfield) şi propulsat pe primul loc în topurile internaţionale. Adorată şi totodată contestată, viziunea muzicală a acestor suedezi a spart mereu orice barieră conceptuală, iar showul din august va demonstra de ce Opeth este la momentul actual una din cele mai importante nume ale scenei rock/metal internaţionale.
Opeth, trupa ce a fost şi cea mai cerută în sondajul realizat printre fanii festivalului, este primul headliner confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017.
Timp de 4 zile, zeci de formaţii internaţionale vor concerta pe Terenul de Biatlon de la baza cetăţii Râşnov în cadrul celui mai iubit şi apreciat festival de muzica extremă din România.
Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminată. În schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, în limita timpului impus de managementul formaţiilor.
Preţul abonamentelor este următorul:
190 lei = 16.09 – 16.11.2016
230 lei = 17.11.2016 – 1.02.2017
270 lei = 2.02 – 09.07.2017
300 lei = 10.07.2017 şi pe toată durata festivalului.
Biletele pot fi găsite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cât şi în punctele de vânzare deja cunoscute: Reţeaua de bilete Eventim, MyTicket şi Bilete.ro. Pentru achiziţia în sistem internaţional, biletele pot fi achiziţionate de pe pagina oficială a festivalului.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...