Noutăţi

Opeth a semnat cu Nuclear Blast și va lansa un nou album în acest an

Compania germană Nuclear Blast Records a anunțat un nou nume cu care a semnat în această săptămână: este vorba de formația suedeză Opeth.

Vestea vine la scurt timp după ce englezii de la Paradise Lost au anunțat și eu că au semnat un contract cu cei de la Nuclear. Totuși, veștile continuă, iar Opeth a dezvăluit că vom avea parte de un nou album de studio în acest an, care se va intitula „Sorceress”.

Mikael Åkerfeldt, leader-ul formației Opeth a declarat: „Suntem bucuroși că am semnat cu cei de la Nuclear Blast pentru a lansa cel de al doisprezecelea album de studio, „Sorceress”, în colaborare cu Moderbolaget Records, propria noastră casă de discuri. Decizia a fost luată în timp ce mă aflam în Porche-ul lui Markus Strainger, șeful Nuclear Blast, undeva în sudul Germaniei. Suntem fericiți că vom face parte din echipa NB”.

Markus Staiger, directorul Nuclear Blast, a mărturisit la rândul său următoarele: „Sunt onorat de faptul că Opeth s-a alăturat familiei Nuclear Blast. Mikael Åkerfeldt și colegii au demonstrat de-a lungul timpului că nu au lansat un album care să semene cu precedentul. Nu avem de unde ști cum va suna noul material. Trupa a devenit una dintre cele mai importante nume din muzica rock din zilele de astăzi. Viitorul Opeth alături de Nuclear Blast arată foarte bine”.

Opeth se află în acest moment în studio alături de producătorul Tom Dalgety pentru a finaliza ultimele retușuri pentru „Sorceress”. Lansarea albumului este programată pentru finalul anului 2016.

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...