Noutăţi

Open Camp Vaslui, ediția 2024

Din 2010, pasiunea pentru muzică live și bucuria de a evada din oraș pentru câteva zile au strâns, vară de vară, într-o poiană de lângă Vaslui, câteva mii de oameni uniți de același spirit liber. 

Open Camp a început ca un mic eveniment alternativ care să răspundă nevoii tinerilor din Vaslui de a avea un spațiu unde să fie împreună, să se bucure de muzică și să se manifeste liber. A devenit, în timp, o platformă pentru ideile și ambițiile lor, un liant în comunitatea locală și un promotor al revitalizării urbane prin artă stradală și evenimente dedicate comunității.

Pe parcursul acestor 15 ani, atât festivalul cât și comunitatea din jurul său au crescut și s-au transformat. Ediția a XV-a va marca atât o revenire la spiritul cu care am pornit la drum în 2010, cât și o asumare deplină a obiectivului de a avea un impact pozitiv în comunitate.

Trei zile cât o vară, o vară cât un an!

9-11 august 2024
Poligonul de tir Paiu
Detalii despre line-up și bilete, în curând! 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...