Noutăţi

Onenightstand lansează single-ul Dirty Secret la Timişoara


Vineri, 27 ianuarie 2017, orele 21:00, R & R Booking invită la concertul de lansare a piesei Dirty Secret al celor de la Onenightstand.
Evenimentul se va desfăşura la Club Manufactura din Timişoara şi face parte din turneul naţional intitulat Dirty Secret Tour ‚17.
Fb event:
https://www.facebook.com/events/600219243513201/
Suport: 10 lei
Onenightstand (Sibiu)
Onenighstand cântă rock, mai exact high voltage rock & roll şi o face din 2012 când la Sibiu Dragoş, Mihai şi Andrei se hotărăsc înfiinţeze o trupă cu un vibe şi o abordare unice în România. Componenţa trupei a suferit unele modificări de-a lungul timpului nu însă şi stilul care rămâne o combinaţie de riff-uri rock & roll şi hard rock cu influenţe punk. Trupa mizează pe apariţii live pline de energie în care solista Irina se ajută uneori de portavoce pentru a-şi transmite îndemnurile la dezmăţ. Pentru a-şi promova cel mai recent material discografic, single-ul Dirty Secret, trupa a început un turneu naţional.
Dirty Secret youtube link:
https://www.youtube.com/watch?v=F0rzpfDTfhM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...