Noutăţi

Omnium Gatherum în Timișoara

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, începând cu ora 20.00, clubul Capcana invită la concertul trupei finlandeze Omnium Gatherum din cadrul turneului european „The Burning Cold Continues…“ 2019. În deschidere vor cânta trupele Hamferð și Heidra.

Omnium Gatherum este considerată una dintre cele mai bune trupe de melodic death metal din Finlanda, având 8 albume de studio lansate și un stil aparte, cu melodii uluitoare și originalitate progresivă pentru iubitorii de metal care caută ceva diferit și interesant. Trupa își urmează cu mândrie propria cale muzicală, un melodic life-and-death metal cu diverse influențe.

În concertul din Timișoara Omnium Gatherum va cânta ultimul material discografic “The Burning Cold” lansat în 2018 la casa de discuri Century Media.

Hamferð se referă la o apariție: imaginea unei persoane care se confruntă cu moartea și care apare în fața persoanelor dragi ca un omagiu.

Hamferð stă exclusiv sub eticheta muzicală ”Faroe doom metal” cu un sunet puternic. De peste un deceniu, sextetul din Insulele Faroe a lansat o expresie unică, înrădăcinată în tragedie conceptuală și în metal intens-narativ.

Heidra vin din Danemarca și cânta un melodic heavy metal cu ritmuri rapide acompaniate de o voce puternică.

Biletele pre-sale sunt la prețul de 40 lei: https://www.iabilet.ro/bilete-omnium-gatherum-the-burning-cold-continues-tour-2019-43657/

Biletele în seara concertului vor fi la prețul de 50 lei.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/748500735564464/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...