Noutăţi

Omagiu Lemmy: Tribute Motörhead la Timişoara

22 decembrie 2016, orele 21:00 va avea loc concertul Tribute Motörhead cu maghiarii de la Motörhand, la aprope un ani de la dispariţia legendarului Lemmy Kilmister. Evenimentul va desfăşura în Club Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu nr. 9) din Timişoara.

motor_afis
Fb event link: https://www.facebook.com/events/552129981643788/
Preţ bilet: 20 lei
Motörhand (Ungaria)
L-am cunoscut pe Lemmy şi trupe lui, am băut împreună cu ei, ba chiar mai mult am avut ocazia cântăm înaintea lor (cu o trupă pe care o aveam înainte, Bomber).
De aceea am îndrăznit, cu permisiunea lor, cântăm ca trupa cover Motörhead din Ungaria.
Cum în ultimii ani trupa a avut mai multe schimbări de membri, şi numeroase concerte de succes în ultimii trei ani, după trista veste, din ianuarie am fost gazdele unui concert Tribut Lemmy, împreună cu trupe şi muzicieni cunoscuţi din Ungaria.
De atunci vine tot mai multă lume la concertele noastre, petreacă pe muzica rock autentică a lui Lemmy, iar noi încercăm onorăm toate invitaţiile pe care le primim concertăm.
Motörhand (Motörhead Cover Band):
Priskin Péter – bas, voce
Nagy Hunor Attila ( Beatrice ) – tobe
Kató Csaba (Bomber, Cultus, Ace of DC) – chitară

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...