Noutăţi

ODD CREW sărbătorește lansarea albumului „Dark Matters Part II” cu un nou videoclip pentru „You Are But One”

ODD CREW din Sofia lansează noul album de studio, intitulat “Dark Matters Part II”, astăzi, pe 10 noiembrie 2023. Cu aceasta ocazie au pregătit și un nou videolip pentru piesa „You Are But One”.
Puteți asculta albumul pe platformele de streaming – https://oddcrew.bfan.link/dark-matters-pt-2

„You Are But One” arata o poveste întunecată despre cele două lumi care sălășluiesc în noi – lumea unui copil și cea a unui adult. Pe măsură ce trece timpul, înghițim amărăciunea pe care ne-o aduce viața”, declară trupa. „Este vorba despre puritatea cu care începe totul și despre modul în care tot este contaminat și depravat mai apoi.”
După șase albume de studio foarte apreciate, două DVD-uri și nenumărate spectacole live de-a lungul a mai mult de două decenii, “Dark Matters Part II” reia firul de unde ODD CREW s-au oprit cu partea I: continuarea maturității muzicale care ajunge la un nou nivel – unul care prezinta sporirea abilităților compoziționale ale trupei și talentul excepțional.

Trupa a mai lansat un videoclip pentru piesa “In Silence”:

În ciuda vârstei fragede a celor patru membri, în 2023 ODD CREW aniversează 25 de ani de activitate. Și deși au format trupa când erau foarte tineri, line-up-ul trupei nu s-a modificat până în prezent. Probabil că ODD CREW a devenit unul dintre cele mai bine păstrate secrete rock și metal din Bulgaria cu mult timp în urmă, dar seria lor epica “Dark Matters”, produsă în studioul ButcherHouse din Sofia (deținut de trupa), Bulgaria, îi va face indispensabili pentru scena heavy globală!

Tracklist-ul “Dark Matters Part II”:

  1. Wings On a Burning Wind
  2. In Silence
  3. You Are But One
  4. Closer
  5. On To The Sun
  6. Thin Air
  7. Witching Hour
  8. A Thousand Smiles

Linkuri:

www.oddcrew.net

www.facebook.com/oddcrew

www.instagram.com/oddcrew_official

www.oddcrew.bandcamp.com

www.drakkar.de

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...