Noutăţi

THE OCEAN va concerta alături de Katatonia la Kruhnen Musik Halle din Braşov

THE OCEAN va concerta drept invitat special în seara de 21 octombrie, alături de Katatonia, la Kruhnen Musik Halle din Braşov.

După patru ani de la ultimul show în România, colectivul The Ocean rămâne una din cele mai bine cotate formaţii din scena contemporană metal, având un palmares impresionant de aproape 1000 de concerte în toată lumea, turnee alături de Opeth, Anathema, The Dillinger Escape Plan, The Black Dahlia Murder, Cult Of Luna, Mastodon sau Isis.

Showul de la Braşov va avea parte de acelaşi setup impresionând vizual, completând paleta muzicală aparte oferită de Robin Staps şi colegii săi.

Pentru acest show, biletele pot fi achiziţionate în reţeaua Bilete.ro, în format prinţ cât şi fizic în magazinele InMedio, Germanos sau de la celelalte puncte de vânzare partenere Bilete.ro (Casieria Metrou Unirii 1 Bucureşti). Biletele pot fi achizitonate şi în sistem ramburs. În Braşov biletele pot fi achiziţionate de la Kruhnen Musik Halle.

Preţ / bilet:

90 lei – până pe 20 octombrie
115 lei – în seara evenimentului, în limita numărului rămas

LINK: https://www.bilete.ro/concert-katatonia/

IMPORTANT: Pentru există un interes foarte mare pentru acest show, rugăm achiziţionaţi biletele în avans, numărul lor fiind limitat.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!