Noutăţi

Obituary la Rockstadt Extreme Fest

După patru ani, OBITUARY revine la Rockstadt Extreme Fest pentru a concerta ca headliner în prima zi a festivalului, 2 august.

Dacă Possessed sau Death au adus muzica death metal la viață, cu siguranță Obituary a fost numele care l-a propulsat. Debutând cu Slowly We Rot în 1989, discul a devenit un real monument pentru scena metal internațională. Într-o eră când viteza era la preț mare, adusă la rang de artă de către Slayer – Reign In Blood, Obituary variau tempo-ul considerabil, un real risc în perioada apogeului Speed Metal.

Ca rezultat, Slowly We Rot a influențat tot ce înseamnă scena death metal, de la Morbid Angel și până la Deicide, Malevolent Creation sau Cannibal Corpse. Ce a urmat a fost o perioadă a anilor 90 dominată de albume precum Cause Of Death sau The End Complete. O lungă perioadă de absență a fost apoi întreruptă de albumul Frozen In Time, urmat de Xecutioners Return, Darkest Day sau Inked In Blood, iar de atunci Obituary au dominat scenele și festivalurile de profil din toată lumea, pe bună dreptate considerată una din cele mai precise și feroce formații live la ora actuală.

După ce la ediția din 2014 au susținut fără îndoială unul din cele mai intense showuri desfășurate în istoria festivalului, OBITUARY se întorc la Rockstadt Extreme Fest 2018.

ramintim doar până duminică mai puteți și abonamente la preț presale de 230 de lei, urmând ca din data de 5 februarie, prețul crească la 270 de lei.

Până în acest moment au confirmat OBITUARY, POWERWOLF, CONVERGE, DYING FETUS, METAL ALLEGIANCE, SEPTICFLESH, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, MISERY INDEX, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-ANNA, INGESTED, KUROKUMA și IMPURE WILHELMINA.

Biletele sunt disponibile online cât și în rețele locale via:

www.rockstadtextremefest.ro
www.myticket.ro
www.bilete.ro

Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca și la precedentele ediții, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

230 lei = 13.11.2017 – 4.02.2018
270 lei = 5.02 – 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 și pe toată durata festivalului

Sursa: Comunicat de presă

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...