Noutăţi

O seară de Hard & Indie Rock cu trupele Jonathan și Ozone Mama la Timișoara

Fanii The Killers, Placebo, The Strokes sau Led Zeppelin, The Black Crowes și The Cult sunt invitați la Manufactura în 20 septembrie de la ora 19.00, la un concert de Rock American cu 2 trupe care fac furori în festivaluri și concerte, Jonathan (indie rock) și Ozone Mama (clasical/hard rock).

Jonathan sunt adesea comparați cu mai marii Indie rock-ului, precum Editors, Placebo, Interpol sau The Strokes, însă cei 5 prieteni care formează trupa au o chimie aparte, lucru care se reflectă perfect în muzica lor. Jonathan cânta pe scenele celor mai renumite festivaluri europene: Exit, INmusic, Flow Festival din Ljubljana, Eurosonic din Groningen, sau Waves din Viena și Bratislava, iar apogeul muzical a fost în vara lui 2017 când au avut onoarea cânte în deschiderea trupei The Killers la Exit Festival.

Albumul de debut , „Bliss”, lansat în 2014, le-a adus concerte soldout și luni bune de audiență masivă la cele mai bune radio-uri din Croația. În 2015 a urmat EP-ul “Getting closer is keeping us apartcare a venit cu un plus de creativitate și un premiu important în lumea muzicală din Croația. În 2017 a apărut și al 3-lea material muzical, un dublu-album imparțtt în 2 părți, „To loveșiTo hold”.

Ozone Mama dau un suflu nou muzicii rock din anii ‘60-’70 și sunt mereu apreciați pentru concertele lor muzical revigorante.

Albumul de debut ’The Starship Has Landeddin 2012 a câștigat Premiul „Fonogram Award” (echivalentul premiului Grammy în Ungaria) În plus melodia ’I Really Care’ din primul album a fost menționată în prestigioasă publicațieClassic Rock Magazine”. Al doilea material muzical a ieșit în 2013, „Freedom EPși a fost urmat de ’Sonic Glory’, al doilea album care a câștigat premiul pentru „Cel mai bun album de hard rock/heavy metal al anului” în Ungaria. Melodiile din „Sonic Glory” au ajuns fie ascultate inclusiv la radio-urile din SUA și Canada. Al treilea album „Cosmos Calling” a fost lansat de Casa de discuri Rippled Music din California, la începutul lui 2018.

Intrare concert: 25 lei.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/451683958643161.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top