Noutăţi

O seară cu David Ellefson (Megadeth) în Hard Rock Cafe

Basistul Megadeth, David Ellefson vine la București pe 17 martie în Hard Rock Cafe pentru o seară intimă alturi de prietenii săi: VOI. Vom avea parte de un masterclass pentru fanii chitarei bass, de multe povești din cariera sa și de un meet and greet cu poze complet gratuit. Legenda zice că David va susține și un concert cu câteva piese celebre alături de o trupă locală.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-david-ellefson-megadeth-an-intimate-evening-38891/?utm_source=fb

David Ellefson este unul dintre cei mai importanți basiști ai scenei metal internaționale. Alături de Dave Mustaine a pus bazele formației Megadeth, una din trupele din careul de ași Big Four. De-a lungul carierei sale a colaborat cu mulți alți artiști sau formații precum Soulfly, Ministry, Gus G. sau supergrupul Metal Allegiance.
David e cunoscut ca fiind unul dintre artiștii scenei metal care este un creștin devotat, primul său contact cu muzica fiind prin intermediul bisericii, acesta învățând să cânte la orga mamei sale care cântă în corul Bisericii Luterane.

Masterclass cu David Ellefson este, după cum spune și artistul ‘a basstory’, o poveste care ne va plimba prin toate riffurile și liniile de bass care l-au făcut celebru pe câștigătorul premiului Grammy pentru Best Metal Performance. David Ellefson este unul dintre personalitățile importante ale muzicii secolului trecut, dar care continuă să își pună amprenta asupra metalului actual, prin zecile de artiști care au fost, sunt și vor fi influențați de basistul Megadeth.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.Biletele au următoarele prețuri:

-VIP: 89 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
-Acces General: 49 de lei, cu loc la masă în sală
-Fără loc: 49 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăți cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țara. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experientă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău-Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK F.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...