Noutăţi

O seară acustică cu Red Magnetic (alternative/progressive rock)

Vineri, 17 iunie, invităm la o cântare acustică a formaţiei bucureştene progressive rock Red Magnetic, alături de invitaţii săi în club Under din capitală.

red magnetic

Red Magnetic şi-a început cãlãtoria în 2006 sub numele RedLine ghidatã de un alternative care va ajunge treptat în sfera progressive, aşa cum o întâlnim astãzi. Perseverentã şi visãtoare fãrã cusur, Red Magnetic a lansat mai multe materiale discografice de-a lungul carierei, cel mai recent fiind dãruit spre ascultare deja: “The Second Shadow”.
Trecând peste schimbãrile de componentã şi de nume, Red-ul sfideazã brav legile muzicii şi strãbate ritmic anii trecãtori cu o poftã nesfârşitã de mai mult.”
În 2015 activitatea concertistică a trupei a fost în primul rând legată de comunitatea Progressive Soldiers (http://www.concerte-azi.ro/progressive-soldiers-turneu).

Live- piesa „Autist”:

Doors: 20.00
Support: 10 RON

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...