Noutăţi

O nouă tragedie a lovit scena muzicală românească în această săptămână


Flip Brunet, celebrul interpret al trupei Negative Core Project, a fost omorât cu un cuţit de vânătoare de către o femeie în timp ce lucra la un nou material discografic împreună cu trupa GRIMENA. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile într-o locaţie necunoscută din sudul ţării. Crima a fost surprinsă de către camerele de supraveghere aflate în zonă. Imaginile au apărut pe internet şi au făcut înconjurul lumii.
Poliţia nu cunoaşte încă datele femeii care a comis crimă şi nici a complicelui acesteia despre care se crede a ajutat-o scape de trupul neînsufleţit al artistului.
Organele de poliţie sunt şi în căutarea şi membrilor trupei GRIMENA despre care se crede au asistat la oribila întâmplare, fără însă a intervene. Până în acest moment, identitatea acestora este necunoscută.
Oamenii legii au deschis un dosar de urmărire penală în rem, atât pentru făptaşa şi complicele ei, pentru omor calficat, cât şi pentru membrii formaţiei GRIMENA, pentru complicitate la omor calificat, până la dovedirea contrariului.
Oricine poate oferi detalii în legătură cu misterioşii muzicieni este rugat contacteze urgent autorităţile.
Mai jos, puteţi urmări imaginile tragediei. avertizăm urmează imagini cu un adânc impact emoţional.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...