Noutăţi

O nouă ediție Equilateral

Bucureștiul are nevoie de manifestări periodice în cadrul cărora artiștii să se poată exprima la nivelul celor de la care se inspiră, pentru a menține legătura cu lumea pe care o explorează și o reprezintă. Pentru asta există excelenta idee de a-i asocia în diferite formule în care prietenia și plăcerea de a cânta primează. Un mediu al artei muzicale, cu valori comune în care toți cei implicați să-și împartă colegial repertoriul și scena.

Pe 28 mai, la Cinema Pro, trei dintre cei mai buni chitariști ai României, Nicu Patoi, Florin Giuglea și Cezar Popescu, alături de alți instrumentiști valoroși vor oferi un spectacol extraordinar în care chitara, stilul și virtuozitatea vor fi celebrate printr-un spectacol exploziv care poartă sugestiv denumirea de „EQUILATERAL”.
Aceste evenimente au un caracter unic și nu ar trebui să lipsească din agenda oricărui iubitor de concerte și de superlative muzicale.

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...